TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Џони Деп си го повреди вратот за време на снимање во Црна Гора

Сител - 23.03.2019

По снимањето во Србија , холивудскиот актер Џони Деп продолжи со снимањата во Црна Гора. Но , на самиот почеток на снимањето тој денеска се повредил. Според медиумите во Србија, актерот на снимањето си го повредил вратот , па продукцијата повикала ...

Џони Деп си го повреди за време на снимање во Црна Гора

Локално - 23.03.2019

Холивудскиот актер се здоби со повреда на вратот при на снимањето на последните кадри од филмот „Минамата“ во црногорскиот град Тиват. Веднаш по повредата на актерот, луѓето од продукцијата се обратиле за помош до началничката на болницата во Рисан, ...

Џони Деп го повреди вратот во Црна Гора

Репортер - 23.03.2019

По снимањето во Србија , холивудскиот актер Џони Деп продолжи со снимањата во Црна Гора. Но уште на почеток на снимањето се повредил. Според медиумите во Србија, актерот на снимањето си го повредил вратот , па продукцијата повикала физијатар , ...

Џони Деп се повреди за време на снимање во Црна Гора

А1 On - 23.03.2019

Холивудскиот актер се здоби со повреда на вратот при на снимањето на последните кадри од филмот „Минамата“ во црногорскиот град Тиват. Веднаш по повредата на актерот, луѓето од продукцијата се обратиле за помош до началничката на болницата во Рисан, ...

Џони Деп си го повреди вратот за време на снимање во Црна Гора

Вечер - 23.03.2019

Холивудскиот актер се здоби со повреда на вратот при на снимањето на последните кадри од филмот „Минамата“ во црногорскиот град Тиват. Веднаш по повредата на актерот, луѓето од продукцијата се обратиле за помош до началничката на болницата во Рисан, ...

Џони Деп се повреди за време на снимање во Црна Гора

Бриф - 23.03.2019

Холивудскиот актер се здоби со повреда на вратот при на снимањето на последните кадри од филмот „Минамата“ во црногорскиот град Тиват. Веднаш по повредата на актерот, луѓето од продукцијата се обратиле за помош до началничката на болницата во Рисан, ...

Џони Деп си го повреди вратот за време на снимање во Црна Гора

Опсервер - 23.03.2019

Холивудскиот актер се здоби со повреда на вратот при на снимањето на последните кадри од филмот „Минамата“ во црногорскиот град Тиват. Веднаш по повредата на актерот, луѓето од продукцијата се обратиле за помош до началничката на болницата во Рисан, ...

Џони Деп се вкочанил за време на снимањето на филмот „Минамата“

+инфо - 23.03.2019

Веднаш по повредата на актерот, луѓето од продукцијата се обратиле за помош до началничката на болницата во Рисан, д-р Рената Бергам Грандис, која инаку е тетка на актерката Марија Бергам.

Џони Деп се повредил за време на снимање во Црна Гора

MakPress - 23.03.2019

Холивудскиот актер се здоби со повреда на вратот при на снимањето на последните кадри од филмот „Минамата“ во црногорскиот град Тиват. Веднаш по повредата на актерот, луѓето од продукцијата се обратиле за помош до началничката на болницата во Рисан, ...

Џони Деп се повреди за време на снимање филм во Црна Гора

Независен - 23.03.2019

Холивудскиот актер се здоби со повреда на вратот при на снимањето на последните кадри од филмот „Минамата“ во црногорскиот град Тиват. Веднаш по повредата на актерот, луѓето од продукцијата се обратиле за помош до началничката на болницата во Рисан, ...

Џони Деп се повреди за време на снимање во Црна Гора

MTM - 23.03.2019

Холивудскиот актер се здоби со повреда на вратот при на снимањето на последните кадри од филмот „Минамата" во црногорскиот град Тиват. Веднаш по повредата на актерот, луѓето од продукцијата се обратиле за помош до началничката на болницата во Рисан, ...