TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сара отишла во Турција на затегнување, а се вратила со две дупки во стомакот и грпка на грбот: „Телото ми беше зелено, ...

Женски магазин - 01.12.2023

Сара Плат (33) од Јужен Велс, отпатувала во Турција за затегнување на стомакот, како и за зголемување и подигнување на градите откако ослабела, останувајќи со опуштена кожа. Ја привлекла цената на зафатот, која била повеќе од двојно поевтина од ...

Била на третман во Турција од 14.000 фунти: Ме искасапија, имам дупки на стомакот, немам гради

Канал5 - 01.12.2023

Сара Плат (33) од Јужен Велс, отпатувала во Турција за да го среди стомакот, да ги зголеми градите и да се затегне откако ослабела и имала опуштена кожа. Таа била во искушение поради цената на постапката, која во Турција ја чинела една третина од ...

Била на третман во Турција од 14.000 фунти: Ме искасапија, имам дупки на стомакот, немам гради

4NEWS - 01.12.2023

Сара Плат (33) од Јужен Велс, отпатувала во Турција за да го среди стомакот, да ги зголеми градите и да се затегне откако ослабела и имала опуштена кожа. Таа била во искушение поради цената на постапката, која во Турција ја чинела една третина од ...