TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мицкоски: Промените се случуваат во општините каде ВМРО-ДПМНЕ управува

Канал5 - 28.11.2021

Промените се случуваат во општините каде ВМРО-ДПМНЕ управува, на народот му е преку глава од политиканство. Продолжуваме низ Македонија, онаму каде што сме ветувале да испорачаме тоа што сме го ветиле.

Мицкоски: Промените се случуваат во општините каде ВМРО-ДПМНЕ управува, на народот му е преку глава од политиканство

Курир - 28.11.2021

Продолжуваме низ Македонија, онаму каде што сме ветувале да испорачаме тоа што сме го ветиле. Во Свети Николе градоначалникот Дејан Владев, беше прилично исцрпен и даде силна, јавна презентација на тоа што се тековни проекти и она што е во процес на ...

Мицкоски: Промените се случуваат во општините каде ВМРО-ДПМНЕ управува

Lider - 28.11.2021

Продолжуваме низ Македонија, онаму каде што сме ветувале да испорачаме тоа што сме го ветиле. Во Свети Николе градоначалникот Дејан Владев, беше прилично исцрпен и даде силна, јавна презентација на тоа што се тековни проекти и она што е во процес на ...

Мицкоски: Ова што се случува во Свети Николе е импресивно, мотивацијата им е на високо ниво

Локално - 28.11.2021

„Во Свети Николе градоначалникот Дејан Владев, беше прилично исцрпен и даде силна, јавна презентација на тоа што се тековни проекти и она што е во процес на изработка и се планира во периодот да се работи.

Мицкоски: На народот му е преку глава од политиканство,промените се случуваат во општините каде ВМРО-ДПМНЕ управува

Република - 28.11.2021

Продолжуваме низ Македонија, онаму каде што сме ветувале да испорачаме тоа што сме го ветиле. Во Свети Николе градоначалникот Дејан Владев, беше прилично исцрпен и даде силна, јавна презентација на тоа што се тековни проекти и она што е во процес на ...

МИЦКОСКИ СО ВЛАДЕВ: Делува импресивно, мотивацијата е висока

Денешен - 28.11.2021

Продолжуваме низ Македонија, онаму каде што сме ветувале да испорачаме тоа што сме го ветиле. Во Свети Николе градоначалникот Дејан Владев, беше прилично исцрпен и даде силна, јавна презентација на тоа што се тековни проекти и она што е во процес на ...

Мицкоски: Промените се случуваат во општините каде ВМРО-ДПМНЕ управува, на народот му е преку глава од политиканство

MakPress - 28.11.2021

Продолжуваме низ Македонија, онаму каде што сме ветувале да испорачаме тоа што сме го ветиле. Во Свети Николе градоначалникот Дејан Владев, беше прилично исцрпен и даде силна, јавна презентација на тоа што се тековни проекти и она што е во процес на ...