TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Петнаесет години на самиот врв – Samsung прогласен за водечки производител на телевизиски технологии

Smartportal - 26.02.2021

Водечките позиции на пазарот допринесоа за иновации за супериорно визуелно искуство, проширување на QLED линијата на телевизори, водечки решенија во областа на ултра-широки технологии за екрани од 75 инчи и повеќе, претставување и проширување на ...

Samsung проглaсен за водечки производител на телевизиски технологии

Локално - 26.02.2021

Според резултатите од истражувањето на глобалниот пазар кое го спроведе компанијата Омдија, Samsung Electronics ја задржа титулата водечки производител на телевизиски технологии, веќе петнаесетта година по ред.

Петнаесет години на самиот врв: Samsung прогласен за водечки производител на телевизиски технологии

Фактор - 26.02.2021

Според резултатите од истражувањето на глобалниот пазар кое го спроведе компанијата Омдија, S amsung Electronics ја задржа титулата водечки производител на телевизиски технологии, веќе петнаесетта година по ред.

Петнаесет години на самиот врв: Samsung прогласен за водечки производител на телевизиски технологии

Хаштаг - 26.02.2021

Според резултатите од истражувањето на глобалниот пазар кое го спроведе компанијата Омдија, Samsung Electronics ја задржа титулата водечки производител на телевизиски технологии, веќе петнаесетта година по ред.

Петнаесет години на самиот врв - Samsung проглсен за водечки производител на телевизиски технологии

Телефони.мк - 27.02.2021

Според резултатите од истражувањето на глобалниот пазаркое го спроведе компанијата Омдија, Samsung Electronics ја задржа титулата водечки производител на телевизиски технологии , веќе петнаесетта година по ред.

Петнаесет години на самиот врв – Samsung проглсен за водечки производител на телевизиски технологии

Опсервер - 26.02.2021

– Според резултатите од истражувањето на глобалниот пазар кое го спроведе компанијата Омдија, Samsung Electronics ја задржа титулата водечки производител на телевизиски технологии , веќе петнаесетта година по ред.