TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ако сте родени на некој од овие 4 датуми, имате посебна карма

Курир - 08.04.2021

Нумерологијата како концепт е блиску до оној на астрологијата и други паранауки од антиката. Може да се користи за “предвидување на иднината преку изготвување на предвидувања врз основа на бројките”.

Ако роденденот ви се паѓа на кој било од овие 3 датуми, вие сте предодредени за големи работи во животот!

Попара - 08.04.2021

Специјални луѓе се раѓаат на 13-ти, 14-ти и 16-ти ден во месецот Астролозите велат дека датумот на раѓање го одредува целиот наш живот. Позицијата на ѕвездите во моментот кога сме родени во голема мера го одредува понатамошниот тек на животот.

Часот кога сте родени открива многу за вас- погледнете

Вистина.мк - 08.04.2021

Часот на раѓање е особено важен детал за астролозите кои ги прават наталните карти. Но, врз основа на таа информација, преку овој текст ќе можете да дознаете повеќе за она што ве очекува во животот.

Ако сте родени на овој датум ве чекаат големи работи во животот: На овој свет сте со посебна мисија

Женски магазин - 07.04.2021

Астролозите велат дека датумот на раѓање го одредува целиот наш живот. Позицијата на ѕвездите во времето кога сме родени во голема мера го одредува понатамошниот тек на животот. Според астролозите, луѓето родени на 13, 14 и 16 во месецот имаат ...

Часот кога сте родени открива многу за вас- погледнете!

Курир - 07.04.2021

Часот на раѓање е особено важен детал за астролозите кои ги прават наталните карти. Но, врз основа на таа информација, преку овој текст ќе можете да дознаете повеќе за она што ве очекува во животот.