TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Суровините за масло за јадење во мирување, неизвесно ново поевтинување на зејтинот

24 Вести - 26.11.2022

Во моментов цените на суровините за масло за јадње се во мирување, па дел од производителите не прецизираат дали од први ќе има дополнително намалување на цените кои велат веќе сериозно се намалиле.

Наумоски; Цената на нашиот производ најмногу зависи од суровината

24 Вести - 26.11.2022

Дел од прозиводителите на масло за јадење кои се жалеа на високите цени на суровините кои ја билдаа крајната цена. Велат дека во моментов тие мируваат. Но не прецизираа дали од први ќе има дополнително ...