TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пронајден и втор мртов војник: Две тела за два дена! Причините за смртта се уште се непознати

Во Центар - 11.06.2021

За два дена беа пронајдени две тела на хрватски војници, а не се разјаснети околностите за нивната смрт. Денес е пронајдено тело на мртов хрватски војник, само два дена откаково вторникот беше пронајдено тело на уште еден припадник на хрватската ...

За два дена пронајдени две тела на хрватски војници, не се разјаснети околностите за смртта

Слободен Печат - 10.06.2021

Денес е пронајдено тело на мртов хрватски војник, само два дена откако беше пронајдено и тело на друг припадник на хрватската војска Засега, околностите за смртта на двајцата војници не е позната.