TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ревизијата на Агрокор покажа големи загуби на Конзум

Телевизија Нова - 06.10.2017

Ревизорскиот извештај покажa дека во малопродажниот дел на Агрокор лани се остварени нето загуби од 2,2 милијарди куни (293 милиони евра) од кои 1,9 милијарди куни во Конзум (253 милиони евра).

Агрокор лани со нето загуби од 2,2 милијарди куни

Вечер - 06.10.2017

Тоа го изјави стечајниот управник во Агрокор Анте Рамљак претставувајќи резултати на компанијата. Ревизорскиот извештај покажал дека во малопродажниот дел на Агрокор лани се остварени нето загуби од 2,2 милијарди куни (293 милиони евра) од кои 1,9 ...

Ревизијата на Агрокор покажа големи загуби на Конзум

Локално - 06.10.2017

– Ревизорскиот извештај покажa дека во малопродажниот дел на Агрокор лани се остварени нето загуби од 2,2 милијарди куни (293 милиони евра) од кои 1,9 милијарди куни во Конзум (253 милиони евра).

Ревизијата на Агрокор покажа големи загуби на Конзум

Сител - 06.10.2017

Ревизорскиот извештај покажa дека во малопродажниот дел на Агрокор лани се остварени нето загуби од 2,2 милијарди куни (293 милиони евра) од кои 1,9 милијарди куни во Конзум (253 милиони евра).

Ревизијата на Агрокор покажа големи загуби на Конзум

+инфо - 06.10.2017

Рамљак најави дека в понеделник ќе биде објавено колкава е вкупната загуба на групите Агрокор и Агрокор д.д. Ревизорскиот извештај покажa дека во малопродажниот дел на Агрокор лани се остварени нето загуби од 2,2 милијарди куни (293 милиони евра) од ...

Објавен ревизорскиот извештај: Агрокор во загуба од 300 милиони евра

еМагазин - 06.10.2017

Ревизорскиот извештај покажa дека во малопродажниот дел на Агрокор лани се остварени нето загуби од 2,2 милијарди куни (293 милиони евра) од кои 1,9 милијарди куни во Конзум (253 милиони евра).

Ревизијата на Агрокор покажа големи загуби на Конзум

А1 On - 06.10.2017

Ревизорскиот извештај покажa дека во малопродажниот дел на Агрокор лани се остварени нето загуби од 2,2 милијарди куни (293 милиони евра) од кои 1,9 милијарди куни во Конзум (253 милиони евра).

Ревизијата на Агрокор покажа големи загуби на Конзум

Телма - 06.10.2017

Ревизорскиот извештај покажa дека во малопродажниот дел на Агрокор лани се остварени нето загуби од 2,2 милијарди куни (293 милиони евра) од кои 1,9 милијарди куни во Конзум (253 милиони евра).