TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во 2018 година во светот имало 22,1 милион милионери

Денар - 12.07.2019

Извештајот на Boston Consulting Group (BCG) покажува дека во 2018 година во светот имало 22,1 милион милионери, а бројот се зголемил за 2,1 процент во споредба со 2017 година. Милионерите заедно поседуваат 50 отсто од вкупните лични финансиски ...

Во светот живеат над 22 милиони милионери

Бизнис Инфо - 12.07.2019

Фото: Pixabay Минатата година во светот имало 22 милиони милионери, што во споредба со 2017 година, е раст за 2,1%, покажува извештајот на Boston Consulting Group . Милионерите поседуваат 50% од вкупниот личен финансиски имот во светот.

Бројот на милионери во светот во 2018 се зголемил за 2,1%, сега има 22 милиони милионери

Иновативност - 12.07.2019

Извештајот на Boston Consulting Group (BCG) покажува дека во 2018 година во светот имало 22,1 милион милионери, а бројот се зголемил за 2,1 процент во споредба со 2017 година. Милионерите заедно поседуваат 50 отсто од вкупните лични финансиски ...

Бројот на милионерии во светот во 2018 се зголемил за 2,1 отсто, сега има 22 милиони милионери

Локално - 12.07.2019

Извештајот на Boston Consulting Group (BCG) покажува дека во 2018 година во светот имало 22,1 милион милионери, а бројот се зголемил за 2,1 процент во споредба со 2017 година. Милионерите заедно поседуваат 50 отсто од вкупните лични финансиски ...