TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ТОП 10: Најнедоверливи автомобили на светот по возачки избор (II дел)

Високи Октани - 12.07.2018

Врз основа на сведоштва и мислење на дури 14.000 сопственици направена е листа на најнедоверливи автомобили на светот Британскиот портал What Car, врз основ на мислење на дури 14.000 сопственици на автомобили, направи листа на најнедоверливи ...

ТОП 10: Најнедоверливи автомобили на светот по возачки избор (I дел)

Високи Октани - 12.07.2018

Врз основа на сведоштва и мислење на дури 14.000 сопственици направена е листа на најнедоверливи автомобили на светот Британскиот портал What Car, врз основ на мислење на дури 14.000 сопственици на автомобили, направи листа на најнедоверливи ...