TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кој е Драго Кос – експертот што ќе го објави независниот извештај за стечајот на Еуростандард Банка

Бизнис Вести - 15.08.2022

Драго Кос: „Македонија има сериозен проблем со банкарскиот систем!“ Како што деновиве беше најавено, на 22.08.2022 година во Скопје, бизнисменот и најголем акционер во Еуростандард Банка, Трифун Костовски ќе го објави независниот извештај од ...

Кој е Драго Кос – експертот што ќе го објави независниот извештај за стечајот на Еуростандард Банка

Либертас - 15.08.2022

Како што деновиве беше најавено, на 22.08.2022 година во Скопје, бизнисменот и најголем акционер во Еуростандард Банка, Трифун Костовски ќе го објави независниот извештај од истрагата за стечајот на банката што ја водеше тимот предводен од ...

Драго Кос-експертот што ќе го објави независниот извештај за стечајот на Еуростандард: Македонија има сериозен проблем ...

24Инфо - 15.08.2022

Како што деновиве беше најавено, на 22.08.2022 година во Скопје, бизнисменот и најголем акционер во Еуростандард Банка, Трифун Костовски ќе го објави независниот извештај од истрагата за стечајот на банката што ја водеше тимот предводен од ...

НБ за извештајот на Кос: Редовно вршиме супервизија на работењето на банките и штедилниците и преземаме мерки за ...

Локално - 15.08.2022

Сите стандардни меѓународни показатели по кои се оценува работењето на банките упатуваат на стабилност и соодветна капитализираност. Ова го потврдуваат оценките на најрелевантни меѓународни институции, велат за „Локално“ од Народната банка (НБ), во ...

Костовски најави објава на независен извештај од истрагата за Еуростандар Банка

Канал5 - 15.08.2022

Како што деновиве беше најавено, на 22.08.2022 година во Скопје, бизнисменот и најголем акционер во Еуростандард Банка, Трифун Костовски ќе го објави независниот извештај од истрагата за стечајот на банката .

Кој е Драго Кос – експертот што ќе го објави независниот извештај за стечајот на Еуростандард Банка

Банкарство.мк - 15.08.2022

Како што деновиве беше најавено, на 22.08.2022 година во Скопје, бизнисменот и најголем акционер во Еуростандард Банка, Трифун Костовски ќе го објави независниот извештај од истрагата за стечајот на банката што ја водеше тимот предводен од ...

Драго Кос: „Македонија има сериозен проблем со банкарскиот систем!“

Опсервер - 15.08.2022

Како што деновиве беше најавено, на 22.08.2022 година во Скопје, бизнисменот и најголем акционер во Еуростандард Банка, Трифун Костовски ќе го објави независниот извештај од истрагата за стечајот на банката што ја водеше тимот предводен од ...

КОС: Македонија има сериозен проблем со банкарскиот систем чија кредибилност за секоја земја е од исклучителна важност!

Денешен - 15.08.2022

Како што деновиве беше најавено, на 22 овој месец во Скопје, бизнисменот и најголем акционер во Еуростандард Банка, Трифун Костовски ќе го објави независниот извештај од истрагата за стечајот на банката што ја водеше тимот предводен од Драго Кос, ...