TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За шест месеци продолжена кризната состојба на јужната и северната граница

Курир - 09.11.2018

Со одлука на Собранието на Република Македонија до 30 јуни следната година е продолжена кризната состојба на подрачјата на јужната граница и северната граница на Република Македонија. На гласањето во рамки на 65.

Продолжена кризната состојба на јужната и северната граница до 30 јуни 2019-та

Стандард - 09.11.2018

Кризната состојба на подрачјата на јужната граница и северната граница на Република Македонија е продолжена до 30 јуни 2019-та, одлучи денеска Собранието на РМ. На гласањето во рамки на 65.

Комисиска поддршка за продолжување на кризната состојба на јужната граница до јуни 2019

Локално - 08.11.2018

Собраниската Комисија за одбрана и безбедност ја проследи на натамошна постапка во Собранието Предлог-одлуката за изменување на Одлуката за одобрување на продолжување на рокот за постоење на кризна состојба заради зголемен обем на влез и ...

За шест месеци продолжена кризната состојба на јужната и северната граница

Телма - 09.11.2018

Со одлука на Собранието на Република Македонија до 30 јуни следната година е продолжена кризната состојба на подрачјата на јужната граница и северната граница на Република Македонија. На гласањето во рамки на 65.

За шест месеци продолжена кризната состојба на јужната и северната граница

Р.С.Европа - 09.11.2018

Со одлука на Собранието на Република Македонија, до 30 јуни следната година е продолжена кризната состојба на јужната и на северната граница на Република Македонија. Одлуката беше донесена со 68 гласа „за „ и пет „воздржани“.

Комисиска поддршка за продолжување на кризната состојба на јужната граница до јуни 2019.

А1 On - 08.11.2018

Собраниската Комисија за одбрана и безбедност ја проследи на натамошна постапка во Собранието Предлог-одлуката за изменување на Одлуката за одобрување на продолжување на рокот за постоење на кризна состојба заради зголемен обем на влез и ...

За половина година продолжена кризната состојба на јужната и северната граница

+инфо - 09.11.2018

Со одлука на Собранието до 30 јуни следната година е продолжена кризната состојба на подрачјата на јужната граница и северната граница на Република Македонија. Одлуката беше донесена со 68 гласа „за „ и пет „воздржани“.

Поддршка за продолжување на кризната состојба на јужната граница до јуни 2019

МКД - 08.11.2018

Собраниската Комисија за одбрана и безбедност ја проследи на натамошна постапка во Собранието Предлог-одлуката за изменување на Одлуката за одобрување на продолжување на рокот за постоење на кризна состојба заради зголемен обем на влез и ...

Кризната состојба на јужната и северната граница продолжена за шест месеци

МКД - 09.11.2018

Собранието на Република Македонија одлучи до 30 јуни следната година да продолжи кризната состојба на подрачјата на јужната граница и северната граница на Република Македонија. Одлуката е донесена со 68 гласа „за“ и 5 „воздржани“.

Комисиска поддршка за продолжување на кризната состојба на јужната граница до јуни 2019

Сител - 08.11.2018

Собраниската Комисија за одбрана и безбедност ја проследи на натамошна постапка во Собранието Предлог-одлуката за изменување на Одлуката за одобрување на продолжување на рокот за постоење на кризна состојба заради зголемен обем на влез и ...

За шест месеци продолжена кризната состојба на јужната и северната граница

Канал5 - 09.11.2018

Со одлука на Собранието на Република Македонија до 30 јуни следната година е продолжена кризната состојба на подрачјата на јужната граница и северната граница на Република Македонија. На гласањето во рамки на 65.

Продолжена кризната состојба на јужната и северната граница

Н.Македонија - 09.11.2018

Со одлука на Собранието на Република Македонија до 30 јуни следната година е продолжена кризната состојба на подрачјата на јужната граница и северната граница на Република Македонија. На гласањето во рамки на 65.

За шест месеци продолжена кризната состојба на јужната и северната граница

Сител - 09.11.2018

Со одлука на Собранието на Република Македонија до 30 јуни следната година е продолжена кризната состојба на подрачјата на јужната граница и северната граница на Република Македонија. На гласањето во рамки на 65.

Илегални мигранти: Кризната состојба на границите на Македонија до 30 јуни 2019-та

Денешен - 09.11.2018

Со одлука на Собранието на Република Македонија до 30 јуни следната година е продолжена кризната состојба на подрачјата на јужната граница и северната граница на Република Македонија. На гласањето во рамки на 65.

За шест месеци продолжена кризната состојба на јужната и северната граница

А1 On - 09.11.2018

Со одлука на Собранието на Република Македонија до 30 јуни следната година е продолжена кризната состојба на подрачјата на јужната граница и северната граница на Република Македонија. На гласањето во рамки на 65.

За шест месеци продолжена кризната состојба на јужната и северната граница

MTM - 09.11.2018

Со одлука на Собранието на Република Македонија до 30 јуни следната година е продолжена кризната состојба на подрачјата на јужната граница и северната граница на Република Македонија. На гласањето во рамки на 65.