TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хакирана веб-страницата на Фондот за иновации, оневозможено аплицирање за една од антикризните мерки

360 степени - 30.06.2020

Веб-страницата на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) fitr.mk во неделата вечерта и вчера попладне била хакирана, а нападот веднаш бил пријавен во Одделот за компјутерски криминал во МВР.

Веб страната на ФИТР цел на хакерски напад

+инфо - 30.06.2020

Со хакерскиот напад оневозможени се повеќе функции достапни за граѓаните и компаниите, вклучително и аплицирање за тековни јавни повици - велат од Фондот. Веб страната на Фондот за иновации и технолошки развој fitr.mk беше цел на хакерски напад ...

Веб страницата на ФИТР цел на хакерски напад

Опсервер - 30.06.2020

Скопје, 30 јуни 2020 () – Веб страницата „fitr.mk“ на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) беше цел на хакерски напад во неделата вечер, на 28 јуни, и во претпладневните часови во понеделникот, на 29 јуни.

Продолжен рокот за аплицирање на повикот за Технолошки развој за брзо прилагодување на Ковид-19

Макфакс - 29.06.2020

Продолжен e рокот за аплицирање на повикот за Технолошки развој за брзо прилагодување на Ковид-19 на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР). Како што информираат оттаму рокот е продолжен заради голем интерес и над 2.000 симнати апликациски ...

Продолжен рокот за аплицирање на повикот за Технолошки развој за брзо прилагодување на Ковид-19 на ФИТР

Фактор - 29.06.2020

Заради голем интерес и над 2000 симнати апликациски пакети, на барање на домашните компании но и поради зголемен прилив на апликации на последниот ден за аплицирање поради што настануваат и технички проблеми, рокот за аплицирање на јавниот повик за ...

Продолжен рокот за аплицирање на повикот за Технолошки развој за брзо прилагодување на Ковид-19

Вечер - 29.06.2020

Продолжен e рокот за аплицирање на повикот за Технолошки развој за брзо прилагодување на Ковид-19 на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР). Како што информираат оттаму рокот е продолжен заради голем интерес и над 2.000 симнати апликациски ...

Заради голем интерес продолжен рокот за аплицирање на повикот за Технолошки развој за брзо прилагодување на Ковид-19 на ...

Бизнис Вести - 29.06.2020

Заради голем интерес и над 2000 симнати апликациски пакети, на барање на домашните компании но и поради зголемен прилив на апликации на последниот ден за аплицирање поради што настануваат и технички проблеми, рокот за аплицирање на јавниот повик за ...

Продолжен рокот за аплицирање на повикот за Технолошки развој за брзо прилагодување на Ковид-19 на ФИТР

Иновативност - 29.06.2020

Заради голем интерес и над 2000 симнати апликациски пакети, на барање на домашните компании но и поради зголемен прилив на апликации на последниот ден за аплицирање поради што настануваат и технички проблеми, рокот за аплицирање на јавниот повик за ...

ФИТР: До трети јули продолжен рокот на јавниот повик за технолошки развој за брзо прилагодување на КОВИД-19

Опсервер - 29.06.2020

Скопје, 29 јуни 2020 () – До 03.07.2020 се продолжува рокот за аплицирање на јавниот повик за брзо прилагодување на КОВИД-19, соопшти денеска Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР).

ФИТР: До трети јули продолжен рокот на јавниот повик за технолошки развој за брзо прилагодување на ковид-19

+инфо - 29.06.2020

Рокот се продолжува поради голем интерес и над 2.000 симнати апликациски пакети, на барање на домашните компании, но и поради зголемен прилив на апликации на последниот ден за аплицирање поради што настануваат и технички проблеми.

ФИТР го продолжува рокот за аплицирање на повикот за Технолошки развој за брзо прилагодување на Ковид-19

Smartportal - 29.06.2020

Овој повик на ФИТР е наменет за брзо економско заздравување, за микро, мали и средни компании со потенцијал за успешно работење Заради голем интерес и над 2000 симнати апликациски пакети , на барање на домашните компании, но и поради зголемен прилив ...

ФИТР: До трети јули продолжен рокот на јавниот повик за технолошки развој за брзо прилагодување на КОВИД-19

Слободен Печат - 29.06.2020

До 03.07.2020 се продолжува рокот за аплицирање на јавниот повик за брзо прилагодување на КОВИД-19, соопшти денеска Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР). Како што информира ФИТР, апликации може да се поднесуваат до трети јули до 14:00 часот.

ФИТР до 3 јули го продолжи рокот на јавниот повик за технолошки развој за брзо прилагодување на ковид-19

МКД - 29.06.2020

До 3 јули се продолжува рокот за аплицирање на јавниот повик за брзо прилагодување на ковид-19, соопшти денеска Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР), а апликации ќе може да се поднесуваат до 14:00 часот.

До трети јули продолжен јавниот повик за технолошки развој за брзо прилагодување на КОВИД-19

Независен - 29.06.2020

До 03.07.2020 се продолжува рокот за аплицирање на јавниот повик за брзо прилагодување на КОВИД-19, соопшти денеска Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР). Како што информира ФИТР, апликации може да се поднесуваат до трети јули до 14:00 часот.

До трети јули продолжен рокот на јавниот повик за технолошки развој за брзо прилагодување на КОВИД-19

Вечер Прес - 29.06.2020

До 03.07.2020 се продолжува рокот за аплицирање на јавниот повик за брзо прилагодување на КОВИД-19, соопшти денеска Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР). Како што информира ФИТР, апликации може да се поднесуваат до трети јули до 14:00 часот.

ФИТР: Продолжен рокот за аплицирање на повикот за Технолошки развој за брзо прилагодување на Ковид-19

Банкарство.мк - 29.06.2020

Продолжен e рокот за аплицирање на повикот за технолошки развој за брзо прилагодување на Ковид-19 на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР). Како што информираат оттаму, рокот е продолжен поради голем интерес и над 2.000 симнати апликациски ...

ФИТР: До трети јули продолжен рокот на јавниот повик за технолошки развој за брзо прилагодување на КОВИД-19

Република - 29.06.2020

До 03.07.2020 се продолжува рокот за аплицирање на јавниот повик за брзо прилагодување на КОВИД-19, соопшти денеска Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР). Како што информира ФИТР, апликации може да се поднесуваат до трети јули до 14:00 часот.

ФИТР: До трети јули продолжен рокот на јавниот повик за технолошки развој за брзо прилагодување на КОВИД-19

А1 On - 29.06.2020

До 03.07.2020 се продолжува рокот за аплицирање на јавниот повик за брзо прилагодување на КОВИД-19, соопшти денеска Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР). Како што информира ФИТР, апликации може да се поднесуваат до трети јули до 14:00 часот.

ФИТР: До трети јули продолжен рокот на јавниот повик за технолошки развој за брзо прилагодување на КОВИД-19

iPortal - 29.06.2020

До 03.07.2020 се продолжува рокот за аплицирање на јавниот повик за брзо прилагодување на КОВИД-19, соопшти денеска Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР). Како што информира ФИТР, апликации може да се поднесуваат до трети јули до 14:00 часот.

ФИТР: До трети јули продолжен рокот на јавниот повик за технолошки развој за брзо прилагодување на КОВИД-19

MakPress - 29.06.2020

До 03.07.2020 се продолжува рокот за аплицирање на јавниот повик за брзо прилагодување на КОВИД-19, соопшти денеска Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР). Како што информира ФИТР, апликации може да се поднесуваат до трети јули до 14:00 часот.

Продолжен рокот за аплицирање на повикот за технолошки развој за брзо прилагодување на Ковид-19

Точка - 29.06.2020

Продолжен e рокот за аплицирање на повикот за технолошки развој за брзо прилагодување на Ковид-19 на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР). Како што информираат оттаму, рокот е продолжен поради голем интерес и над 2.000 симнати апликациски ...

Продолжен рокот за аплицирање на повикот за технолошки развој за брзо прилагодување на Ковид-19

USB - 29.06.2020

Продолжен e рокот за аплицирање на повикот за технолошки развој за брзо прилагодување на Ковид-19 на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР). Како што информираат оттаму, рокот е продолжен поради голем интерес и над 2.000 симнати апликациски ...

ХАКЕРСКИ НАПАД на страницата на фамозниот Фонд за иновации

Вечер - 30.06.2020

Веб страницата „fitr.mk“ на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) беше цел на хакерски напад во неделата вечер, на 28 јуни, и во претпладневните часови во понеделникот, на 29 јуни.

Веб страницата на ФИТР цел на хакерски напад

Канал5 - 30.06.2020

Веб страницата „fitr.mk" на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) беше цел на хакерски напад во неделата вечер, на 28 јуни, и во претпладневните часови во понеделникот, на 29 јуни.

Хакирана веб страницата на ФИТР

МКД - 30.06.2020

Веб страницата „fitr.mk“ на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) беше цел на хакерски напад во неделата вечер, на 28 јуни, и во претпладневните часови во понеделникот, на 29 јуни.

Веб страницата на ФИТР цел на хакерски напад

Слободен Печат - 30.06.2020

– Веб страницата „fitr.mk” на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) беше цел на хакерски напад во неделата вечер, на 28 јуни, и во претпладневните часови во понеделникот, на 29 јуни.

Веб страницата на ФИТР цел на хакерски напад

Локално - 30.06.2020

Веб страницата „fitr.mk“ на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) беше цел на хакерски напад во неделата вечер, на 28 јуни, и во претпладневните часови во понеделникот, на 29 јуни.

Веб страницата на ФИТР цел на хакерски напад

24Инфо - 30.06.2020

Веб страницата „fitr.mk” на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) беше цел на хакерски напад во неделата вечер, на 28 јуни, и во претпладневните часови во понеделникот, на 29 јуни.

Веб страницата на ФИТР цел на хакерски напад

Press24 - 30.06.2020

Веб страницата „ fitr.mk “ на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) беше цел на хакерски напад во неделата вечер, на 28 јуни, и во претпладневните часови во понеделникот, на 29 јуни.

Веб-страницата на Фондот за иновации цел на хакерски напад

Макфакс - 30.06.2020

Веб-страницата на Фондот за иновации и технолошки развој fitr.mk била цел на хакерски напад доцна во неделата и вчера во претпладневните часови. Од ФИТР велат дека нападот е согледан при интервенција од техничка екипа за санирање на последиците и ...

Веб страницата на ФИТР цел на хакерски напад

А1 On - 30.06.2020

Веб страницата „ fitr.mk “ на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) беше цел на хакерски напад во неделата вечер, на 28 јуни, и во претпладневните часови во понеделникот, на 29 јуни.

Хакери ја нападнаа веб страницата на ФИТР

Независен - 30.06.2020

Веб страницата „ fitr.mk “ на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) беше цел на хакерски напад во неделата вечер, на 28 јуни, и во претпладневните часови во понеделникот, на 29 јуни.

Веб страната на Фондот за иновации цел на хакерски напад

Вечер - 30.06.2020

Веб страната на Фондот за иновации и технолошки развој fitr.mk била цел на хакерски напад доцна во неделата и вчера во претпладневните часови. Од ФИТР велат дека нападот е согледан при интервенција од техничка екипа за санирање на последиците и ...

Веб страницата на ФИТР цел на хакерски напад

iPortal - 30.06.2020

Веб страницата „fitr.mk“ на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) беше цел на хакерски напад во неделата вечер, на 28 јуни, и во претпладневните часови во понеделникот, на 29 јуни.

Хакирана страницата на Фондот за иновации, попречено аплицирањето за антикризните мерки

Фокус - 30.06.2020

Веб страницата на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) fitr.mk во неделата вечерта и вчера попладне била хакирана, а нападот веднаш бил пријавен во Одделот за компјутерски криминал во МВР.

Веб страната на Фондот за иновации цел на хакерски напад

Точка - 30.06.2020

Веб страната на Фондот за иновации и технолошки развој fitr.mk била цел на хакерски напад доцна во неделата и вчера во претпладневните часови. Од ФИТР велат дека нападот е согледан при интервенција од техничка екипа за санирање на последиците и ...

Веб страната на ФИТР цел на хакерски напад

Smartportal - 30.06.2020

Со хакерскиот напад оневозможени се повеќе функции достапни за граѓаните и компаниите, вклучително и аплицирање за тековни јавни повици. Нападот се случува на помаку од 24 часа пред затворање на рокот за доставување на апликации во рамки на Јавниот ...

Веб страната на ФИТР цел на хакерски напад

Фактор - 30.06.2020

Веб страната на Фондот за иновации и технолошки развој fitr.mk беше цел на хакерски напад доцна на 28.06 (недела) и во претпладневните часови на 29.06 (понеделник). Нападот е согледан при интервенција од техничка екипа за санирање на последиците и ...

Хакирана веб страната на Фондот за иновации

MakPress - 30.06.2020

Веб страницата „fitr.mk“ на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) беше цел на хакерски напад во неделата вечер, на 28 јуни, и во претпладневните часови во понеделникот, на 29 јуни.

Веб страната на ФИТР цел на хакерски напад

Скопје1 - 30.06.2020

Веб страната на Фондот за иновации и технолошки развој fitr.mk беше цел на хакерски напад доцна на 28.06 (недела) и во претпладневните часови на 29.06 (понеделник). Нападот е согледан при интервенција од техничка екипа за санирање на последиците и ...

ФИТР:Продолжен рокот за аплицирање на повикот за Технолошки развој за брзо прилагодување на Ковид-19

Канал5 - 29.06.2020

Продолжен рокот за аплицирање на повикот за Технолошки развој за брзо прилагодување на Ковид-19 на ФИТР. Заради голем интерес и над 2000 симнати апликациски пакети, на барање на домашните компании но и поради зголемен прилив на апликации на ...