TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Откажете се од паметниот телефон на една година и освојте 100.000 долари

Иновативност - 15.12.2018

Бројни истражувања досега покажаа дека сме станале премногу зависни од паметните телефони и дека голем број луѓе не можат на издржат ни еден ден без својот мобилен телефон. Компанијата Vitaminwater во рамките на својата маркетиншка кампања одлучи да ...

Би се откажале ли од паметниот телефон на една година за награда од 100.000 долари?

Факултети - 15.12.2018

Многу е голема шансата овој текст да го читате токму на паметен телефон. Веројатно мобилниот телефон е првото нешто што го земате в раце. Да бидеме искрени, социјалните мрежи нè направија позависни од мобилните од кога и да е.

Не – за мобилен телефон зад воланот! Без изговори, без оправдувања

Бизнис Инфо - 14.12.2018

Мобилните телефони станаа секојдневна потреба, без која многумина не можат да го замислат своето постоење. Во многу нешта, користењето мобилен телефон ја олеснува комуникацијата, го олеснува секојдневното функционирање, го олеснува извршувањето на ...

Дали би се откажале од својот смартфон на една година за 100.000 долари?

USB - 15.12.2018

Многу е голема шансата овој текст да го читате токму на паметен телефон. Веројатно мобилниот телефон е првото нешто што го земате в раце. Да бидеме искрени, социјалните мрежи нè направија позависни од мобилните од кога и да е.