TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ова растение треба да го има во секоја куќа: Го чисти воздухот од секакво загадување, но и носи среќа!

Курир - 13.01.2021

Може да се чува во сенка, но и на светлина. Потребно е многу малку внимание, а добивате многу. Има високо прочистувачко, антимикробно и антибактериско дејство. Собните растенија се одгледуваат главно за зеленилото на нивните лисја и убавите цвеќиња, ...

Ова растение треба да го има во секоја куќа: Го чисти воздухот од секакво загадување, но и носи среќа!

Студенти - 14.01.2021

Може да се чува во сенка, но и на светлина. Потребно е многу малку внимание, а добивате многу. Има високо прочистувачко, антимикробно и антибактериско дејство. Собните растенија се одгледуваат главно за зеленилото на нивните лисја и убавите цвеќиња, ...

Ова растение треба да го има во секоја куќа: Го чисти воздухот од секакво загадување!

Градина - 13.01.2021

Може да се чува во сенка, но и на светлина. Потребно е многу малку внимание, а добивате многу. Има високо прочистувачко, антимикробно и антибактериско дејство. Собните растенија се одгледуваат главно за зеленилото на нивните лисја и убавите цвеќиња, ...