TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Османи до Бејли: Оставивте неизбришлива трага во успехот на Македонија

Макфакс - 12.02.2019

Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бујар Османи, се сретна со амбасадорот на САД, Џес Бејли, по повод завршување на неговиот мандат. „САД не се само стратешки партнер на Република Македонија, туку и најважен пријател со чие присуство и ...

Османи до Бејли: Оставивте неизбришлива трага во успехот и напредокот на земјава

А1 On - 12.02.2019

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, оствари средба со Амбасадорот на САД во Република Македонија, Џес Бејли, по повод завршување на неговиот мандат.

Османи го испрати Бејли: Оставивте неизбришлива трага во успехот и напредокот на земјава

Сител - 12.02.2019

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, денеска оствари средба со амбасадорот на САД, Џес Бејли, по повод завршувањето на неговиот мандат. -САД не се само стратегиски партнер на Република Македонија, туку и ...

Османи го испрати Бејли: Оставивте неизбришлива трага во успехот и напредокот на земјава

Локално - 12.02.2019

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, денеска оствари средба со амбасадорот на САД, Џес Бејли, по повод завршувањето на неговиот мандат. -САД не се само стратегиски партнер на Република Македонија, туку и ...

Османи го испрати Бејли: Оставивте неизбришлива трага во успехот и напредокот на земјава

Телма - 12.02.2019

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, денеска оствари средба со амбасадорот на САД, Џес Бејли, по повод завршувањето на неговиот мандат. -САД не се само стратегиски партнер на Република Македонија, туку и ...

Османи го испрати Бејли: Оставивте неизбришлива трага во успехот и напредокот на земјава

24Инфо - 12.02.2019

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, денеска оствари средба со амбасадорот на САД, Џес Бејли, по повод завршувањето на неговиот мандат. -САД не се само стратегиски партнер на Република Македонија, туку и ...

Османи го испрати Бејли: Оставивте неизбришлива трага во успехот и напредокот на земјава

Слободен Печат - 12.02.2019

За време на средбата Османи реферираше и за неодамнешната посета на САД, каде оствари средби со високи претставници на американскиот Конгрес. Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, денеска оствари средба со ...

Османи до Бејли: Оставивте неизбришлива трага во успехот и напредокот на земјава

Press24 - 12.02.2019

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, денеска оствари средба со амбасадорот на САД, Џес Бејли, по повод завршувањето на неговиот мандат. -САД не се само стратегиски партнер на Република Македонија, туку и ...

Османи до Бејли: Оставивте неизбришлива трага во успехот на Македонија

Точка - 12.02.2019

Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бујар Османи, се сретна со амбасадорот на САД, Џес Бејли, по повод завршување на неговиот мандат. „САД не се само стратешки партнер на Република Македонија, туку и најважен пријател со чие присуство и ...

Османи го испрати Бејли

Република - 12.02.2019

Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, денеска оствари средба со амбасадорот на САД, Џес Бејли, по повод завршувањето на неговиот мандат. САД не се само стратешки партнер на Република Македонија, туку и најважен ...

Османи го испрати Бејли: Оставивте неизбришлива трага во успехот и напредокот на земјава

MTM - 12.02.2019

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, денеска оствари средба со амбасадорот на САД, Џес Бејли, по повод завршувањето на неговиот мандат. -САД не се само стратегиски партнер на Република Македонија, туку и ...

Османи го испрати Бејли: Оставивте неизбришлива трага во успехот и напредокот на земјава

Независен - 12.02.2019

Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, денеска оствари средба со амбасадорот на САД, Џес Бејли, по повод завршувањето на неговиот мандат. -САД не се само стратегиски партнер на Република Македонија, туку и ...

Османи го испрати Бејли: Оставивте неизбришлива трага во успехот и напредокот на земјава

Фокус - 12.02.2019

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, денеска оствари средба со амбасадорот на САД, Џес Бејли, по повод завршувањето на неговиот мандат. -САД не се само стратегиски партнер на Република Македонија, туку и ...

Османи се збогува со амбасадорот Бејли

Вечер - 12.02.2019

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, денеска оствари средба со амбасадорот на САД, Џес Бејли, по повод завршувањето на неговиот мандат. -САД не се само стратегиски партнер на Република Македонија, туку и ...

Османи го испрати Бејли: Оставивте неизбришлива трага во успехот и напредокот на земјава

1tv - 12.02.2019

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, денеска оствари средба со амбасадорот на САД, Џес Бејли, по повод завршувањето на неговиот мандат. -САД не се само стратегиски партнер на Република Македонија, туку и ...

Вицепремиерот Османи и амбасадорот Бејли на проштална средба

Р.С.Европа - 12.02.2019

Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бујар Османи, денеска имаше средба со амбасадорот на САД, Џес Бејли, по повод завршувањето на неговиот мандат. „САД не се само стратегиски партнер на Република Македонија, туку и најважен пријател со чие ...

Османи го испрати Бејли: Оставивте неизбришлива трага во успехот и напредокот на земјава

Опсервер - 12.02.2019

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, денеска оствари средба со амбасадорот на САД, Џес Бејли, по повод завршувањето на неговиот мандат. -САД не се само стратегиски партнер на Република Македонија, туку и ...

Османи со GOODBYE до Бејли: Оставивте неизбришлива трага во успехот и напредокот на земјава

+инфо - 12.02.2019

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, денеска оствари средба со амбасадорот на САД, Џес Бејли, по повод завршувањето на неговиот мандат. – САД не се само стратегиски партнер на Република Македонија, туку и ...

Бејли ја напушта Македонија – благодарност од Владата за поддршката

Нова ТВ - 12.02.2019

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, денеска оствари средба со амбасадорот на САД, Џес Бејли, по повод завршувањето на неговиот мандат. -САД не се само стратегиски партнер на Република Македонија, туку и ...

Османи: САД не се само стратешки партнер на Македонија, туку и најважен пријател со чие присуство и активно учество се ...

ТВ21 - 12.02.2019

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, оствари средба со Амбасадорот на САД во Република Македонија, Џес Бејли, по повод завршување на неговиот мандат.

Османи до Бејли: Оставивте неизбришлива трага за успесите на земјава

CivilMedia - 12.02.2019

„САД не се само стратешки партнер на Република Македонија, туку и најважен пријател со чие присуство и активно учество се остварени најважните успеси на земјава од нејзината независност“, истакна Бујар Османи, заменик претседателот на Владата ...

Османи го испрати Бејли: Оставивте неизбришлива трага во успехот и напредокот на земјава и регионот

МКД - 12.02.2019

Вицепремиерот за европски прашања, Бујар Османи, денеска се сретна со американскиот амбасадор, Џес Бејли, по повод завршувањето на неговиот мандат. „САД не се само стратегиски партнер на Република Македонија, туку и најважен пријател со чие ...

Османи го испрати Бејли: Оставивте неизбришлива трага во успехот и напредокот на земјава

Либертас - 12.02.2019

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, денеска оствари средба со амбасадорот на САД, Џес Бејли, по повод завршувањето на неговиот мандат. -САД не се само стратегиски партнер на Република Македонија, туку и ...

Османи го испрати Бејли: Оставивте неизбришлива трага во успехот и напредокот на земјава и регионот

Пулс24 - 12.02.2019

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, денес оствари средба со амбасадорот на САД, Џес Бејли, по повод завршувањето на неговиот мандат. -САД не се само стратегиски партнер на Република Македонија, туку и ...