TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Министрите од регионот потпишаа изјава за борба против корупцијата

Р.С.Европа - 30.11.2023

Министрите од регионот потпишаа заедничка изјава за борба против корупцијата во Југоисточна Европа преку конфискација на имот и дигитализација, за време на Министерскиот совет на ОБСЕ што се одржува во Скопје денеска (1 декември) и утре (30 ноември).

Дачиќ: Да не ни се држат лекции од страна, три четвртини од земјите во ЕУ сега не би го поминале тестот

Во Центар - 30.11.2023

Замолувам да не ни се држат лекции од страна, бидејќи сите земји членки на Европската Унија сега да треба да поминат низ она што поминуваме сите ние тука за да влеземе во Унијата, тогаш три четвртини од земјите не би го поминале тестот, порача ...

Дачиќ: Да не ни се држат лекции од страна, три четвртини од земјите во ЕУ сега не би го поминале тестот

Локално - 30.11.2023

Замолувам да не ни се држат лекции од страна, бидејќи сите земји членки на Европската Унија сега да треба да поминат низ она што поминуваме сите ние тука за да влеземе во Унијата, тогаш три четвртини од земјите не би го поминале тестот, порача ...

Дачиќ: Да не ни се држат лекции од страна, три четвртини од земјите во ЕУ сега не би го поминале тестот

Н.Македонија - 30.11.2023

Замолувам да не ни се држат лекции од страна, бидејќи сите земји членки на Европската Унија сега да треба да поминат низ она што поминуваме сите ние тука за да влеземе во Унијата, тогаш три четвртини од земјите не би го поминале тестот – порача ...

ИВИЦА ДАЧИЌ: Замолувам да не ни се држат лекции од страна

Фактор - 30.11.2023

Српскиот министер за надворешни работи, Ивица Дачиќ денеска на Министерскиот состанок на ОБСЕ во Скопје изјави дека не треба да им делат лекции од страна. „Замолувам да не ни се држат лекции од страна, бидејќи сите земји членки на Европската Унија ...

ДАЧИЌ: Не ни држете лекции, да се земе провизија на Запад е легално, кај нас е корупција

Денешен - 30.11.2023

Замолувам да не ни се држат лекции од страна, бидејќи сите земји членки на Европската Унија сега да треба да поминат низ она што поминуваме сите ние тука за да влеземе во Унијата, тогаш три четвртини од земјите не би го поминале тестот, порача ...

Дачиќ: Да не ни држат лекции од страна, три четвртини од земјите во ЕУ сега не би го поминале тестот

365 - 30.11.2023

Замолувам да не ни се држат лекции од страна, бидејќи сите земји членки на Европската Унија сега да треба да поминат низ она што поминуваме сите ние тука за да влеземе во Унијата, тогаш три четвртини од земјите не би го поминале тестот, порача ...