TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ова девојче ќе ве освои: Има само 2 години, а постигна Гинисов рекорд – еве во што е посебна

Курир - 02.12.2023

Мекнабс контактирал со психолог кој ја тестирал интелигенцијата на девојчето, за кое направил исклучок откако слушнал за нејзините таленти, објави Гардијан. Двегодишната Ајла Мекнаб од американската сојузна држава Кентаки стана најмладата членка на ...

Двегодишното девојче стана најмладата членка на Менса

Либертас - 02.12.2023

Двегодишната Ајла Мекнаб од американската сојузна држава Кентаки стана најмладата членка на Менса, а постигна и Гинисов рекорд. Родителите на девојчето, Џејсон и Аманда, ја забележале способноста на Ајла да чита зборови наназад, по што забележале ...

Двегодишното девојче стана најмладата членка на Менса

Бриф - 02.12.2023

Двегодишната Ајла Мекнаб од американската сојузна држава Кентаки стана најмладата членка на Менса, а постигна и Гинисов рекорд. Родителите на девојчето, Џејсон и Аманда, ја забележале способноста на Ајла да чита зборови наназад, по што забележале ...

ВИДЕО Има само 2 години и стана најмладата членка на Менса – еве во што е посебна

4NEWS - 02.12.2023

Двегодишната Ајла Мекнаб од американската сојузна држава Кентаки стана најмладата членка на Менса, а постигна и Гинисов рекорд. Родителите на девојчето, Џејсон и Аманда, ја забележале способноста на Ајла да чита зборови наназад, по што забележале ...

Двегодишното девојче Ајла стана најмладата членка на Менса

Рацин - 02.12.2023

Двегодишната Ајла Мекнаб од американската сојузна држава Кентаки стана најмладата членка на Менса, а постигна и Гинисов рекорд. Родителите на девојчето, Џејсон и Аманда, ја забележале способноста на Ајла да чита зборови наназад, по што забележале ...

Двегодишно девојче стана најмладата членка на Менса

365 - 02.12.2023

Двегодишната Ајла Мекнаб од американската сојузна држава Кентаки стана најмладата членка на Менса, а постигна и Гинисов рекорд. Родителите на девојчето, Џејсон и Аманда, ја забележале способноста на Ајла да чита зборови наназад, по што забележале ...

Двегодишното девојче стана најмладата членка на Менса

24Инфо - 02.12.2023

Двегодишната Ајла Мекнаб од американската сојузна држава Кентаки стана најмладата членка на Менса, а постигна и Гинисов рекорд. Родителите на девојчето, Џејсон и Аманда, ја забележале способноста на Ајла да чита зборови наназад, по што забележале ...

Двегодишна Американка стана најмладата членка на Менса

Слободен Печат - 02.12.2023

Двегодишната Ајла Мекнаб од американската сојузна држава Кентаки стана најмладата членка на Менса, а постигна и Гинисов рекорд. Родителите на девојчето, Џејсон и Аманда, ја забележале способноста на Ајла да чита зборови наназад, по што забележале ...

Двегодишното девојче стана најмладата членка на Менса

MakPress - 03.12.2023

Двегодишната Ајла Мекнаб од американската сојузна држава Кентаки стана најмладата членка на Менса, а постигна и Гинисов рекорд. Родителите на девојчето, Џејсон и Аманда, ја забележале способноста на Ајла да чита зборови наназад, по што забележале ...