TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Скаменетите сватови” кај делчевското село Нов Истевник подготвени за туристи

Опсервер - 10.06.2021

– Природните раритети познати како Скаменети сватови кај делчевското село Нов Истевник подготвени за туристи. По извршениот надзор во врска со градежните работи за уредување на локалитетот, претставници на Агенцијата за промоција и поддршка на ...

„Скаменетите сватови” кај делчевското село Нов Истевник подготвени за туристи

MakPress - 10.06.2021

Природните раритети познати како Скаменети сватови кај делчевското село Нов Истевник подготвени за туристи. По извршениот надзор во врска со градежните работи за уредување на локалитетот, претставници на Агенцијата за промоција и поддршка на ...

”Скаменетите сватови” кај делчевското село Нов Истевник подготвени за туристи

Бриф - 10.06.2021

Природните раритети познати како Скаменети сватови кај делчевското село Нов Истевник подготвени за туристи. По извршениот надзор во врска со градежните работи за уредување на локалитетот, претставници на Агенцијата за промоција и поддршка на ...