TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Акција за чистење на скопскиот акведукт во Визбегово

Макфакс - 14.02.2018

По иницијатива на Здружението на индустриската зона Визбегово, во Скопје се одржа акција за прочистување на скопскиот акведукт. Општина Бутел детаљно ја координира акцијата и таа беше подржана од Град Скопје, „Комунална хигиена“, „Паркови и ...

Ќе се чисти ѓубрето околу акведуктот ...

Н.Македонија - 14.02.2018

Ќе се чисти ѓубрето околу акведуктот На иницијатива на здружението на стопанственици на индустриската зона Визбегово, а во координација со општината Бутел и градот денеска ќе се чисти акведуктот.

Акција за чистење на Скопскиот аквадукт во Визбегово

Вечер - 14.02.2018

По иницијатива на Здружение на индустриска зона Визбегово во Скопје се одржа акција за прочистување на Скопскиот аквадукт. Општина Бутел детално ја искоординира акцијата и истата беше подржана од Град Скопје, Комунална хигиена, Паркови и зеленило, ...

(Фото) Акција за чистење на Скопскиот аквадукт во Визбегово

еМагазин - 14.02.2018

По иницијатива на Здружение на индустриска зона Визбегово во Скопје се одржа акција за прочистување на Скопскиот аквадукт. Општина Бутел детално ја искоординира акцијата и истата беше подржана од Град Скопје, Комунална хигиена, Паркови и зеленило, ...

Акција за чистење на Скопскиот аквадукт во Визбегово

А1 On - 14.02.2018

По иницијатива на Здружение на индустриска зона Визбегово во Скопје се одржа акција за прочистување на Скопскиот аквадукт. Општина Бутел детално ја искоординира акцијата и истата беше подржана од Град Скопје, Комунална хигиена, Паркови и зеленило, ...

Акција за чистење на Скопскиот аквадукт во Визбегово

Скопје инфо - 14.02.2018

По иницијатива на Здружение на индустриска зона Визбегово во Скопје се одржа акција за прочистување на Скопскиот аквадукт. Општина Бутел детално ја искоординира акцијата и истата беше подржана од Град Скопје, Комунална хигиена, Паркови и зеленило, ...

Во Визбегово се одржа акција за чистење на Скопскиот аквадукт

Денар - 14.02.2018

По иницијатива на Здружение на индустриска зона Визбегово во Скопје се одржа акција за прочистување на Скопскиот аквадукт. Општина Бутел детално ја искоординира акцијата и истата беше подржана од Град Скопје, Комунална хигиена, Паркови и зеленило, ...

Акција за чистење на Скопскиот аквадукт во Визбегово

Локално - 14.02.2018

По иницијатива на Здружение на индустриска зона Визбегово во Скопје се одржа акција за прочистување на Скопскиот аквадукт. Општина Бутел детално ја искоординира акцијата и истата беше подржана од Град Скопје, Комунална хигиена, Паркови и зеленило, ...

Акција за чистење на скопскиот акведукт во Визбегово

Sky - 14.02.2018

По иницијатива на Здружението на индустриската зона Визбегово, во Скопје се одржа акција за прочистување на скопскиот акведукт. Општина Бутел детаљно ја координира акцијата и таа беше подржана од Град Скопје, „Комунална хигиена“, „Паркови и ...

Акција за чистење на Скопскиот аквадукт

Радио МОФ - 14.02.2018

На иницијатива на Здружението стопанственици од индустриска зона Визбегово во Скопје денеска се одржа акција за чистење на Скопскиот аквадукт. „Во индустриската зона Визбегово има повеќе од 200 компании во кои работат над 5.000 лица.