TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како кризата во Сирија ќе влијае на цените на нафтата и златото?

Фактор - 03.10.2013

Кризата во Сирија и понатаму ќе ја урива цената на златото и на нафтата, предупредуваат експертите. На њујоршката берза и сега состојбата со цените на овие два најтргувани ресурси не е сјајна.

Експертите со две сценарија за цената на нафтата – може да стаса и до 140 долари за Барел!

А1 On - 03.10.2013

Кризата во Сирија и понатаму ќе ја урива цената на златото и на нафтата, предупредуваат експертите. На њујоршката берза и сега состојбата со цените на овие два најтргувани ресурси не е сјајна.

1,3% од Македонците тргуваат на интернет

24 Вести - 03.10.2013

Бизнисот со нафта на удар поради ситуацијата во Сирија. Цените на Њујоршката берза на нафтата се очекува галопирачки да паѓа, сметаат експертите. Ништо подобро не му се пишува ниту на златото.

Експертите со две сценарија за цената на нафтата – може да стаса и до 140 долари за Барел!

Либертас - 03.10.2013

Кризата во Сирија и понатаму ќе ја урива цената на златото и на нафтата, предупредуваат експертите. На њујоршката берза и сега состојбата со цените на овие два најтргувани ресурси не е сјајна.

Нафтата деновиве може да вивне?

Sky - 03.10.2013

Kризата во Сирија и понатаму ќе ја урива цената на златото и на нафтата, предупредуваат експертите. На њујоршката берза и сега состојбата со цените на овие два најтргувани ресурси не е сјајна.

Кризата во Сирија ја урива цената на нафта и злато

Нова ТВ - 03.10.2013

Кризата во Сирија и понатаму ќе ја урива цената на златото и на нафтата, предупредуваат експертите. На њујоршката берза и сега состојбата со цените на овие два најтргувани ресурси не е сјајна.