TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Претседателот на борците oд антифашистичката војна Никола Стојановски го слави 100-от роденден

МКД - 08.02.2023

Претседателе, нека ви е честит 100-иот роденден! Со оваа објава се јави утрово Боречката организација која објави дека д-р Никола Стојановски, претседател на Главниот одбор на Сојузот на борци од Народно ослободителната и антифапистичка војна на ...

Спасовски му го честита 100 роденден на Стојановски, претседател на Главниот одбор на Сојузот на борците од НОБ на ...

Опсервер - 08.02.2023

Честит 100-ти роденден почитуван претседател на Главниот одбор на Сојузот на борците од Народноослободителната антифашистичката војна на Македонија 1941-1945, Никола Стојановски, со срдечни желби за добро здравје и понатамошни успеси!, напиша ...

Никола Стојанов – учесник во НОБ наполни 100 години

Фокус - 08.02.2023

Честит 100-ти роденден почитуван претседател на Главниот одбор на Сојузот на борците од Народноослободителната антифашистичката војна на Македонија 1941-1945, Никола Стојановски, со срдечни желби за добро здравје и понатамошни успеси!, напиша ...

Спасовски му го честита 100 роденден на Стојановски, претседател на Главниот одбор на Сојузот на борците од НОБ на ...

24Инфо - 08.02.2023

Честит 100-ти роденден почитуван претседател на Главниот одбор на Сојузот на борците од Народноослободителната антифашистичката војна на Македонија 1941-1945, Никола Стојановски, со срдечни желби за добро здравје и понатамошни успеси!, напиша ...

100 СВЕЌИЧКИ НА ТОРТАТА Доктор Никола Стојановски е жива легенда – учествувал во НОБ и храбро се борел во Втората ...

+инфо - 08.02.2023

Ја извршувал и функцијата пратеник во првиот парламентарен состав на независна Македонија и бил претседавач на првата конститутивна седница на Собранието во 1991 година како најстар и угледен пратеник во тогашниот состав, а бројните одликувања и ...

Спасовски му го честита 100 роденден на Стојановски, претседател на Главниот одбор на Сојузот на борците од НОБ на ...

MakPress - 08.02.2023

Честит 100-ти роденден почитуван претседател на Главниот одбор на Сојузот на борците од Народноослободителната антифашистичката војна на Македонија 1941-1945, Никола Стојановски, со срдечни желби за добро здравје и понатамошни успеси!, напиша ...

Спасовски му го честита 100 роденден на Никола Стојановски, претседател на Главниот одбор на Сојузот на борците од НОБ ...

Слободен Печат - 08.02.2023

Честит 100-ти роденден почитуван претседател на Главниот одбор на Сојузот на борците од Народноослободителната антифашистичката војна на Македонија 1941-1945, Никола Стојановски, со срдечни желби за добро здравје и понатамошни успеси!, напиша ...

Спасовски му го честита 100 роденден на Стојановски, претседател на Главниот одбор на Сојузот на борците од НОБ на ...

Бриф - 08.02.2023

Честит 100-ти роденден почитуван претседател на Главниот одбор на Сојузот на борците од Народноослободителната антифашистичката војна на Македонија 1941-1945, Никола Стојановски, со срдечни желби за добро здравје и понатамошни успеси!, напиша ...

Спасовски му го честита 100 роденден на Стојановски, претседател на Сојузот на борците од НОБ

Канал5 - 08.02.2023

Министерот Оливер Спасовски му го честита 100 роденден на Стојановски, претседател на Главниот одбор на Сојузот на борците од НОБ на Македонија. Честит 100-ти роденден почитуван претседател на Главниот одбор на Сојузот на борците од ...

Спасовски му го честита 100 роденден на Стојановски, претседател на Главниот одбор на Сојузот на борците од НОБ на ...

Вечер Прес - 08.02.2023

Честит 100-ти роденден почитуван претседател на Главниот одбор на Сојузот на борците од Народноослободителната антифашистичката војна на Македонија 1941-1945, Никола Стојановски, со срдечни желби за добро здравје и понатамошни успеси!, напиша ...

Никола Стојанов – учесник во НОБ наполни 100 години

Либертас - 08.02.2023

Честит 100-ти роденден почитуван претседател на Главниот одбор на Сојузот на борците од Народноослободителната антифашистичката војна на Македонија 1941-1945, Никола Стојановски, со срдечни желби за добро здравје и понатамошни успеси!, напиша ...

НАПОЛНИ 100 ГОДИНИ, ТОЈ Е ЕДЕН ОД РЕТКИТЕ ЖИВИ БОРЦИ ОД ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА - доктор Никола Стојановски наврши еден ...

Фактор - 08.02.2023

Министерот за внатрешни работуи Оливер Спасовски преку фејсбук профилот му го честита 100-тиот роденден на претседателот на Главниот одбор на Сојузот на борците, Никола Стојановски. „Честит 100-ти роденден почитуван претседател на Главниот одбор на ...

Претседателот на борците oд НОБ – Никола Стојановски го слави 100-от роденден

Антропол - 08.02.2023

„Претседателе, нека ви е честит 100-иот роденден!“ – Со оваа објава се јави утрово Боречката организација која објави дека д-р Никола Стојановски, претседател на Главниот одбор на Сојузот на борци од Народно ослободителната и антифапистичка војна на ...

Претседателот на борците oд НОБ – Никола Стојановски го слави 100-от роденден

4NEWS - 08.02.2023

„Претседателе, нека ви е честит 100-иот роденден!“ – Со оваа објава се јави утрово Боречката организација која објави дека д-р Никола Стојановски, претседател на Главниот одбор на Сојузот на борци од Народно ослободителната и антифапистичка војна на ...

Спасовски му честиташе 100-ти роденден на претседателот на Главниот одбор на Сојузот на борците од ...

Centar - 08.02.2023

Фејсбук статус на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски: Честит 100-ти роденден почитуван претседател на Главниот одбор на Сојузот на борците од Народноослободителната антифашистичката војна на Македонија 1941-1945, Никола Стојановски, со ...

Спасовски му честиташе 100-ти роденден на претседателот на Главниот одбор на Сојузот на борците од ...

Вести плус - 08.02.2023

Фејсбук статус на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски: Честит 100-ти роденден почитуван претседател на Главниот одбор на Сојузот на борците од Народноослободителната антифашистичката војна на Македонија 1941-1945, Никола Стојановски, со ...