TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ричард Ју од Huawei потврдува 5G телефон на преклоп за 2019

Телефони.мк - 20.10.2018

Huawei целосно ја откри Mate 20 серијата на почетокот на оваа недела, при што Ричард Ју , извршниот директор на компанијата, потврди дека ќе излезе новиот Huawei телефон на преклоп, што ќе пристигне следната година.

Шефот на Huawei потврди дека 5G смартфонот на преклопување ќе биде пуштен во 2019 година

Стандард - 19.10.2018

Милиони корисници се желни да ги видат првите паметни телефони со дисплеј на преклопување, кои целосно ќе ја променат нашата идеја за дизајнот на мобилни уреди. Водечките производители, како што се Huawei, веќе работат на такви прототипови, но ...

Шефот на Huawei потврди дека 5G смартфонот на преклопување ќе биде пуштен во 2019 година

Локално - 19.10.2018

Милиони корисници се желни да ги видат првите паметни телефони со дисплеј на преклопување, кои целосно ќе ја променат нашата идеја за дизајнот на мобилни уреди. Водечките производители, како што се Huawei, веќе работат на такви прототипови, но ...

Huawei потврди дека смартфонот со екран на преклоп ќе излезе во 2019. година

USB - 21.10.2018

Милиони корисници се желни да ги видат првите паметни телефони со дисплеј на преклопување, кои целосно ќе ја променат нашата идеја за дизајнот на мобилни уреди. Водечките производители, како што се Huawei, веќе работат на такви прототипови, но ...