TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Амбасадорот на САД во Приштина: Косово стагнира заради корупцијата и насилствата врз малцинствата

Алсат-М - 14.03.2019

По извештајот на Стејт департментот за човековите права, во кој станува збор и за Косово, се огласи и американскиот амбасадор во Приштина, Филип Коснет. „Косово продолжува да стагнира заради корупцијата, нападите врз новинари, депортацијата на ...

Американскиот амбасадор ја искритикува Приштина за состојбата на човековите права

МКД - 14.03.2019

По извештајот на Стејт департментот за состојбата на човековите права, во кој се зборува и за Косово, се огласи американскиот амбасадор во Приштина. Филип Коснет оцени дека Приштина продолжува да стагнира поради корупцијата, нападите врз новинари, ...

Коснет: Косово е заглавено поради корупцијата и кршењето на човековите права

А1 On - 14.03.2019

Амбасадорот на Соединетите Американски Држави во Косово Филип Коснет изјави дека земјата е „заглавена од корупцијата, нападите врз новинарите, протерувањето на странски државјани без редовен судски процес, насилството над малцинствата“, јави ...

Косово обвинето за насилство над малцинствата

Фактор - 14.03.2019

Откако беше објавен извештајот на Стејт департментот за човековите права, во кој се споменува и Косово, се огласи и американскиот амбасадор во Приштина, Филип Коснет. „Косово продолжува да стагнира заради корупцијата, нападите врз новинари, ...

Коснет: Косово е заглавено поради корупцијата и кршењето на човековите права

24Инфо - 14.03.2019

Амбасадорот на Соединетите Американски Држави во Косово Филип Коснет изјави дека земјата е „заглавена од корупцијата, нападите врз новинарите, протерувањето на странски државјани без редовен судски процес, насилството над малцинствата”, јави ...

Коснет: Косово е заглавено поради корупцијата и кршењето на човековите права

Н.Македонија - 14.03.2019

Амбасадорот на Соединетите Американски Држави во Косово Филип Коснет изјави дека земјата е „заглавена од корупцијата, нападите врз новинарите, протерувањето на странски државјани без редовен судски процес, насилството над малцинствата“, јави ...

Коснет: Косово е заглавено поради корупцијата и кршењето на човековите права

+инфо - 14.03.2019

Амбасадорот на Соединетите Американски Држави во Косово, Филип Коснет изјави дека земјата е „заглавена од корупцијата, нападите врз новинарите, протерувањето на странски државјани без редовен судски процес, насилството над малцинствата“, јави ...

Коснет: Косово е заглавено поради корупцијата и кршењето на човековите права

Опсервер - 14.03.2019

Амбасадорот на Соединетите Американски Држави во Косово Филип Коснет изјави дека земјата е „заглавена од корупцијата, нападите врз новинарите, протерувањето на странски државјани без редовен судски процес, насилството над малцинствата“, јави ...

Коснет: Косово е заглавено поради корупцијата и кршењето на човековите права

Сител - 14.03.2019

Амбасадорот на Соединетите Американски Држави во Косово Филип Коснет изјави дека земјата е „заглавена од корупцијата, нападите врз новинарите, протерувањето на странски државјани без редовен судски процес, насилството над малцинствата“, јави ...

Амбасадорот на САД во Приштина: Косово е заглавено поради корупцијата и кршењето на човековите права

Независен - 14.03.2019

Амбасадорот на Соединетите Американски Држави во Косово Филип Коснет изјави дека земјата е „заглавена од корупцијата, нападите врз новинарите, протерувањето на странски државјани без редовен судски процес, насилството над малцинствата“, јави ...

Коснет: Косово е заглавено поради корупцијата и кршењето на човековите права

MTM - 15.03.2019

Амбасадорот на Соединетите Американски Држави во Косово Филип Коснет изјави дека земјата е „заглавена од корупцијата, нападите врз новинарите, протерувањето на странски државјани без редовен судски процес, насилството над малцинствата“, јави ...