TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Италијанка ги шокира властите: Лажирала 12 бремености и пет породувања, ќе оди во затвор

Канал5 - 13.02.2024

Необична приказна доаѓа од Рим, каде Б. И. (50) била фатена во невидена измама. Жената не сакала толку да оди на работа,по што лажирала 12 високоризични бремености и пет породувања, во периодот од 2014 до 2019 година.

Лажирала пет раѓања и 12 абортуси само да не иде на работа

Вечер Прес - 14.02.2024

Можеме да кажеме вака: Каде што нема волја, има начин, а една 50-годишна Италијанка толку многу мразела да оди на работа што лажирала дури пет раѓања и 12 абортуси во период од пет години, при што го измамила Државниот завод за социјално осигурување ...

Лажирала 12 ризични бремености и пет раѓања: Конечно фатена, а ова е нејзината приказна

4NEWS - 15.02.2024

Необична приказна доаѓа од Рим, каде Б. И. (50) бил фатен во невидена измама. Жената не сакала да оди на работа, до тој степен што лажирала 12 високоризични бремености и пет раѓања во периодот од 2014 до 2019 година.