TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Конференција за развивачи на HUAWEI 2019: Мобилните услуги на HUAWEI имаат над 100 милиони активни потрошувачи надвор ...

Црнобело - 14.08.2019

Конференција за развивачи на HUAWEI 2019: Мобилните услуги на HUAWEI имаат над 100 милиони активни потрошувачи надвор од Кина, бидејќи компанијата најавува проекти за развивачи кои имаат за цел проширување на партнерскиот екосистем на HUAWEI Од 9 до ...

Американските компании веќе не смеат да купуваат телекомуникациска опрема и опрема за надзор од „Хуавеи“

Бизнис Вести - 14.08.2019

Трговските ограничувања на САД за Huawei продолжуваат веќе со месеци. Сега се чини дека односите меѓу кинеската компанија и администрацијата на Доналд Трамп продолжуваат да бидат комплицирани.

Huawei го најави Harmony OS

Емитер - 13.08.2019

Потенцијалната замена за Android пристигнува? По една година развој и неколку месеци гласини, на годишната конференција за девелопери во Кина која се одржа минатата недела Huawei и официјално го престави сопствениот оперативен систем, под името ...

Откриено е кога Huawei би можеле да го претстават новиот Mate 30 Pro: Еве која е најголемата новост

Точка - 13.08.2019

Покрај стандардните најнови технологии со кои Huawei планира да им конкурира на останатите производители, најновиот уред ќе користи и целосно нов процесор. Самсунг минатата седмица и официјално ги претстави новите Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10+, ...

HUAWEI го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

Црнобело - 13.08.2019

За време на специјалната конференција за развивачите на Huawei – Huawei Развојна конференција, компанијата официјално го лансираше EMUI10, заедно со новиот оперативен систем HarmonyOS. Д-р Ванг Ченглу, претседател на одделот за софтверско ...

Мобилните услуги на HUAWEI имаат над 100 милиони активни потрошувачи надвор од Кина

Локално - 14.08.2019

Од 9 до 11 август, HUAWEI ја одржа својата технолошка конференција за развивачи (ХДЦ) во Донггуан, Кина. ХДЦ 2019 донесе голем број клучни вести за брендот: HUAWEI Mobile Services веќе е горд на над 100 милиони корисници надвор од Кина.

„Хармони ОС“ е ривалот на „Андроид“, објави „Хуавеи“

Сакам да кажам - 12.08.2019

„Хармони ОС“ е новиот оперативен систем кој го претстави кинескиот телекомуникациски гигант „Хуавеи“, на кој, по санкциите од САД му се заканува забрана за пристап до оперативниот систем „Андроид“.

Хармони ОС, замената на Хуавеи за Андроид

Оff.net - 12.08.2019

Бекап планот на Хуавеи за Андроид, во случај на вечен бојкот од САД, се вика ХармониОС, и според нив е побрз и побезбеден од Андроид, и за сега намерата е да се користи за ИОТ производи (паметни телевизори, автомобили, звучници и сл...

Huawei Развојна конференција - Градење екосистеми и привлекување партнери

Црнобело - 12.08.2019

Во Донгуан, Кина се одржа тридневната Развојната конференција на Huawei за време на која 600 техничари на Huawei се сретнаа со над 6.000 развивачи и партнери од целиот свет и под мотото „Rethink Possibilities“ разговара за развојот на модерната ...

HUAWEI го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

Локално - 13.08.2019

За време на специјалната конференција за развивачите на Huawei – Huawei Развојна конференција, компанијата официјално го лансираше EMUI10, заедно со новиот оперативен систем HarmonyOS. Д-р Ванг Ченглу, претседател на одделот за софтверско ...

Мобилните услуги на HUAWEI имаат над 100 милиони активни потрошувачи надвор од Кина

Фактор - 14.08.2019

Од 9 до 11 август, HUAWEI ја одржа својата технолошка конференција за развивачи (ХДЦ) во Донггуан, Кина. ХДЦ 2019 донесе голем број клучни вести за брендот: HUAWEI Mobile Services веќе е горд на над 100 милиони корисници надвор од Кина.

Huawei Развојна конференција - Градење екосистеми и привлекување партнери

Фактор - 12.08.2019

Во Донгуан, Кина се одржа тридневната Развојната конференција на Huawei за време на која 600 техничари на Huawei се сретнаа со над 6.000 развивачи и партнери од целиот свет и под мотото „Rethink Possibilities“ разговара за развојот на модерната ...

HUAWEI го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

Опсервер - 13.08.2019

За време на специјалната конференција за развивачите на Huawei – Huawei Развојна конференција, компанијата официјално го лансираше EMUI10, заедно со новиот оперативен систем HarmonyOS. Д-р Ванг Ченглу, претседател на одделот за софтверско ...

Конференција за развивачи на HUAWEI 2019: Мобилните услуги на HUAWEI имаат над 100 милиони активни потрошувачи надвор ...

Скопје24 - 14.08.2019

Од 9 до 11 август, HUAWEI ја одржа својата технолошка конференција за развивачи (ХДЦ) во Донггуан, Кина. ХДЦ 2019 донесе голем број клучни вести за брендот: HUAWEI Mobile Services веќе е горд на над 100 милиони корисници надвор од Кина.

Huawei Развојна конференција – Градење екосистеми и привлекување партнери

Опсервер - 12.08.2019

Во Донгуан, Кина се одржа тридневната Развојната конференција на Huawei за време на која 600 техничари на Huawei се сретнаа со над 6.000 развивачи и партнери од целиот свет и под мотото „Rethink Possibilities“ разговара за развојот на модерната ...

HUAWEI го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

Smartportal - 13.08.2019

За време на специјалната конференција за развивачите на Huawei – Huawei Развојна конференција, компанијата официјално го лансираше EMUI10, заедно со новиот оперативен систем HarmonyOS Д-р Ванг Ченглу, претседател на одделот за софтверско инженерство ...

Мобилните услуги на Huawei имаат над 100 милиони активни потрошувачи надвор од Кина

USB - 14.08.2019

Од 9 до 11 август, HUAWEI ја одржа својата технолошка конференција за развивачи (ХДЦ) во Донггуан, Кина. ХДЦ 2019 донесе голем број клучни вести за брендот: HUAWEI Mobile Services веќе е горд на над 100 милиони корисници надвор од Кина.

Huawei Развојна конференција – Градење екосистеми и привлекување партнери

Smartportal - 12.08.2019

Целта на настанот беше разгледување на можноста за создавање нов технолошки екосистем што им дава на луѓето ширум светот најдобро можно потрошувачко искуство Во Донгуан, Кина се одржа тридневната Развојната конференција на Huawei за време на која ...

HUAWEI го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

Фактор - 13.08.2019

За време на специјалната конференција за развивачите на Huawei – Huawei Развојна конференција, компанијата официјално го лансираше EMUI10, заедно со новиот оперативен систем HarmonyOS. Д-р Ванг Ченглу, претседател на одделот за софтверско ...

Мобилните услуги на HUAWEI имаат над 100 милиони активни потрошувачи надвор од Кина

Опсервер - 14.08.2019

Конференција за развивачи на HUAWEI 2019: Мобилните услуги на HUAWEI имаат над 100 милиони активни потрошувачи надвор од Кина, бидејќи компанијата најавува проекти за развивачи кои имаат за цел проширување на партнерскиот екосистем на HUAWEI Од 9 до ...

Huawei Развојна конференција – Градење екосистеми и привлекување партнери

Скопје24 - 12.08.2019

Во Донгуан, Кина се одржа тридневната Развојната конференција на Huawei за време на која 600 техничари на Huawei се сретнаа со над 6.000 развивачи и партнери од целиот свет и под мотото „Rethink Possibilities“ разговара за развојот на модерната ...

HUAWEI го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

МакМода - 13.08.2019

За време на специјалната конференција за развивачи те на Huawei – Huawei Развојна конференција , компанијата официјално го лансираше EMUI10, заедно со нов иот оперативен систем HarmonyOS. Д-р Ванг Ченглу, претседател на одделот за софтверско ...

Конференција за развивачи на HUAWEI 2019: Мобилните услуги на HUAWEI имаат над 100 милиони активни потрошувачи надвор ...

Smartportal - 14.08.2019

Од компанијата најавуваат проекти за развивачи кои имаат за цел проширување на партнерскиот екосистем на HUAWEI Од 9 до 11 август, HUAWEI ја одржа својата технолошка конференција за развивачи (ХДЦ) во Донггуан, Кина.

Huawei Развојна конференција – Градење екосистеми и привлекување партнери

USB - 12.08.2019

Во Донгуан, Кина се одржа тридневната Развојната конференција на Huawei за време на која 600 техничари на Huawei се сретнаа со над 6.000 развивачи и партнери од целиот свет и под мотото „Rethink Possibilities“ разговара за развојот на модерната ...

HUAWEI го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

Скопје24 - 13.08.2019

За време на специјалната конференција за развивачите на Huawei – Huawei Развојна конференција, компанијата официјално го лансираше EMUI10, заедно со новиот оперативен систем HarmonyOS. Д-р Ванг Ченглу, претседател на одделот за софтверско ...

Huawei Развојна конференција - Градење екосистеми и привлекување партнери

Телефони.мк - 13.08.2019

Во Донгуан, Кина се одржа тридневната Развојната конференција на Huawei за време на која 600 техничари на Huawei се сретнаа со над 6.000 развивачи и партнери од целиот свет и под мотото „Rethink Possibilities“ разговара за развојот на модерната ...

HUAWEI го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

MakPress - 13.08.2019

За време на специјалната конференција за развивачите на Huawei – Huawei Развојна конференција, компанијата официјално го лансираше EMUI10, заедно со новиот оперативен систем HarmonyOS. Д-р Ванг Ченглу, претседател на одделот за софтверско ...

Huawei го претстави EMUI10 за да обезбеди паметно искуство во сите можни сценарија

USB - 13.08.2019

За време на специјалната конференција за развивачите на Huawei – Huawei Развојна конференција, компанијата официјално го лансираше EMUI10, заедно со новиот оперативен систем HarmonyOS. Д-р Ванг Ченглу, претседател на одделот за софтверско ...