TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се зголеми лимитот за бришење на пратени пораки на WhatsApp

Телефони.мк - 13.03.2018

WhatsApp реши да го зголеми лимитот кој е предвиден за бришење на веќе испратени пораки, секако под претпоставки примачот воопшто да не ги отворил и прочитал во даден временски период. Сега корисниците на WhatsApp ќе може да бришат испратени пораки ...

Маркетинг агенцијата Source MX го објави Курсот за Messenger маркетинг

Иновативност - 13.03.2018

Едно нешто за кое сите сопственици на компании се согласуваат, е дека потенцијалните клиенти треба да се пристапуваат таму каде што тие веќе се присутни и каде посветуваат време. Токму заради тоа, Messenger маркетингот е на пат да стане најголемиот ...

Нова опција на WhatsApp која би можела да ве „спаси“ пред да е доцна...

Точка - 13.03.2018

Се чини дека WhatsApp во тајност ја промени опцијата за бришење на пораки која што беше надоградувана кон крајот на минатата година. Така, сега корисниците на оваа апликација за комуникација, можат да ги избришат испратените пораки и после повеќе од ...

WhatsApp повторно ги менува правилата околу избришаните пораки

USB - 14.03.2018

Се чини дека WhatsApp во тајност ја промени опцијата за бришење на пораки која што беше надоградувана кон крајот на минатата година. Така, сега корисниците на оваа апликација за комуникација, можат да ги избришат испратените пораки и после повеќе од ...