TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Claxi, првата македонска апликација за повикување такси, ве води на Web Summit 2015

Фактор - 14.10.2015

Градот Даблин повторно станува центар на иновативниот дигитален свет. Најголемата и најпознатата конференција за технологија во светот Web Summit, од 03 – 05 Ноември 2015 по шести пат ќе се одржи во Даблин, Ирска, а Claxi - првата македонска ...

Claxi, првата македонска апликација за повикување такси, ве води на Web Summit 2015

Бизнис Инфо - 14.10.2015

Градот Даблин повторно станува центар на иновативниот дигитален свет. Најголемата и најпознатата конференција за технологија во светот Web Summit, од 3 до 5 ноември 2015, по шести пат ќе се одржи во Даблин, Ирска, а Claxi – првата македонска ...

Claxi, првата македонска апликација за повикување такси, ве води на Web Summit 2015

Smartportal - 14.10.2015

Скопје, 1 4 . 1 0.2015 – Градот Даблин повторно станува центар на иновативниот дигитален свет. Најголемата и најпознатата конференција за технологија во светот Web Summit, од 03 – 05 Ноември 2015 по шести пат ќе се одржи во Даблин, Ирска, а Claxi – ...

Claxi, првата македонска апликација за повикување такси, ве води на Web Summit 2015

Турлитава - 14.10.2015

Градот Даблин повторно станува центар на иновативниот дигитален свет. Најголемата и најпознатата конференција за технологија во светот Web Summit, од 03 – 05 Ноември 2015 по шести пат ќе се одржи во Даблин, Ирска, а Claxi – првата македонска ...

Claxi, првата македонска апликација за повикување такси, ве води на Web Summit 2015

Пулс24 - 15.10.2015

Скопје, 14.10.2015 – Градот Даблин повторно станува центар на иновативниот дигитален свет. Најголемата и најпознатата конференција за технологија во светот Web Summit, од 03 – 05 Ноември 2015 по шести пат ќе се одржи во Даблин, Ирска, а Claxi - ...