TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кои услови треба да ги исполнувате за да влезете во Грција

360 степени - 14.05.2021

Грција од денеска ги крена рампите за странските туристи, вклучително и за државјаните на Северна Македонија, а мерките за влез се на сила од денеска (14 мај) до 24 мај. Според информациите од нашето Министерството за надворешни работи (МНР) , ...

МНР ги објави препораките за влез во Грција од денеска до 24 мај

Канал5 - 14.05.2021

МНР информира дека Владата на Хеленската Република, донесе нова заедничка министерска одлука со која од 14 мај 2021 се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски со трети држави .

Одлуката за влез во Грција важи до 24 мај: Евзони отворен од 07 до 23 часот!

+инфо - 14.05.2021

Министерството за надворешни работи на Република Северна Македонија ја објави одлуката на грчката Влада со која од 14 мај 2021 се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски на Грција со трети држави, вклучително и ...

МНР информира за условите за патување во Грција од денеска до 24 мај

Слободен Печат - 14.05.2021

Министерството за надворешни работи информира дека грчката Влада донесе нова заедничка министерска одлука со која од денеска се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски со трети држави, вклучително и државјани на ...

МНР информира за условите за патување во Грција од денеска до 24 мај

Либертас - 14.05.2021

Министерството за надворешни работи информира дека грчката Влада донесе нова заедничка министерска одлука со која од денеска се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски со трети држави, вклучително и државјани на ...

МНР информира за условите за патување во Грција од денеска до 24 мај

Денешен - 14.05.2021

Министерството за надворешни работи информира дека грчката Влада донесе нова заедничка министерска одлука со која од денеска се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски со трети држави, вклучително и државјани на ...

Ова се условите доколку сакате да влезете во соседна Грција

iPortal - 14.05.2021

Министерството за надворешни работи информира дека грчката Влада донесе нова заедничка министерска одлука со која од денеска се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски со трети држави, вклучително и државјани на ...

МНР информира за условите за патување во Грција од денеска до 24 мај

Frontline - 14.05.2021

Министерството за надворешни работи информира дека грчката Влада донесе нова заедничка министерска одлука со која од денеска се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски со трети држави, вклучително и државјани на ...

Ова се условите доколку сакате да патувате во Грција од денес до 24 мај

Centar - 14.05.2021

Министерството за надворешни работи информира дека грчката Влада донесе нова заедничка министерска одлука со која од денеска се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски со трети држави, вклучително и државјани на ...

Што сѐ ви е потребно за влез во Грција?

Press24 - 14.05.2021

Министерството за надворешни работи информира дека грчката Влада донесе нова заедничка министерска одлука со која од денеска се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски со трети држави, вклучително и државјани на ...

МНР информира за условите за патување во Грција од денеска до 24 мај

Телма - 14.05.2021

Министерството за надворешни работи информира дека грчката Влада донесе нова заедничка министерска одлука со која од денеска се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски со трети држави, вклучително и државјани на ...

За влез во Грција треба онлајн пријава најмалку 24 часа пред датумот на влез

Фокус - 14.05.2021

Министерството за надворешни работи информира дека грчката Влада донесе нова заедничка министерска одлука со која од денеска се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски со трети држави, вклучително и државјани на ...

МНР информира за условите за патување во Грција од денеска до 24 мај

Опсервер - 14.05.2021

– Министерството за надворешни работи информира дека грчката Влада донесе нова заедничка министерска одлука со која од денеска се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски со трети држави, вклучително и државјани на ...

МНР информира за условите за патување во Грција од денеска до 24 мај

24Инфо - 14.05.2021

Министерството за надворешни работи информира дека грчката Влада донесе нова заедничка министерска одлука со која од денеска се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски со трети држави, вклучително и државјани на ...

МНР информира за условите за патување во Грција од денеска до 24 мај

CivilMedia - 14.05.2021

Министерството за надворешни работи информира дека грчката Влада донесе нова заедничка министерска одлука со која од денеска се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски со трети држави, вклучително и државјани на ...

Дури попладнево МНР со инфо како да се патува за Грција

Република - 14.05.2021

Министерството за надворешни работи информира дека грчката Влада донесе нова заедничка министерска одлука со која од денеска се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски со трети држави, вклучително и државјани на ...

МНР соопшти: Ова се условите за патување во Грција

Скопје24 - 14.05.2021

Министерството за надворешни работи на Република Северна Македонија информира дека Владата на Хеленската Република, донесе нова заедничка министерска одлука со која од 14 мај 2021 се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и ...

МНР информира за условите за патување во Грција од денеска до 24 мај

Бизнис Вести - 14.05.2021

Министерството за надворешни работи информира дека грчката Влада донесе нова заедничка министерска одлука со која од денеска се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски со трети држави, вклучително и државјани на ...

МНР информира: Ова се условите за патување во Грција од денеска до 24 мај

МКД - 14.05.2021

Министерството за надворешни работи информира дека грчката Влада донесе нова заедничка министерска одлука со која од денеска се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски со трети држави, вклучително и државјани на ...

МНР дури сега ги објави условите за патување во Грција од денеска до 24 мај

Lider - 14.05.2021

Сите патници кои влегуваат во земјата, независно од нивното државјанство, се должни да пополнат формулар ПЛФ (на веб-страна travel.gov.gr), најмалку 24 часа пред датумот на влез. Министерството за надворешни работи информира дека грчката Влада ...

Одлуката за влез во Грција важи до 24 мај: Евзони работи од 07 до 23 часот!

Нетпрес - 14.05.2021

Министерството за надворешни работи на Република Северна Македонија ја објави одлуката на грчката Влада со која од 14 мај 2021 се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски на Грција со трети држави, вклучително и ...

Од денес може да се патува во Грција по посебни протоколи, информираат од МНР

ММС - 14.05.2021

Министерството за надворешни работи на Република Северна Македонија информира дека грчката влада донесе нова заедничка министерска одлука со која од 14 мај 2021 се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски на Грција ...

МНР информира за условите за патување во Грција од денеска до 24 мај

Вечер Прес - 14.05.2021

Министерството за надворешни работи информира дека грчката Влада донесе нова заедничка министерска одлука со која од денеска се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски со трети држави, вклучително и државјани на ...

Одлуката за влез во Грција важи во наредните 10 дена: Koи се потребните услови за патување?

Локално - 14.05.2021

Северна Македонија е меѓу земјите за кои, веќе и официјално постои исклучок од забраната за влез во Грција, согласно министерската одлука објавена во Службен весник, во која детално се објаснети условите за патување кај јужниот сосед.

МНР информира за условите за патување во Грција од денеска до 24 мај

Кајгана - 14.05.2021

Министерството за надворешни работи информира дека грчката Влада донесе нова заедничка министерска одлука со која од денеска се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски со трети држави, вклучително и државјани на ...

Македонија ги објави грчките услови за влез во јужниот сосед

Expres - 14.05.2021

Министерството за надворешни работи на Република Македонија информира дека Владата на Хеленската Република, донесе нова заедничка министерска одлука со која од 14 мај 2021 се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски ...

Сите детали: Кои се условите за патување во Грција до 24 мај

еМагазин - 14.05.2021

Министерството за надворешни работи информира дека грчката Влада донесе нова заедничка министерска одлука со која од денеска се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски со трети држави, вклучително и државјани на ...

На грчка граница, по случаен избор ќе се прават рапид тестови

MakPress - 15.05.2021

Министерството за надворешни работи информира дека грчката Влада донесе нова заедничка министерска одлука со која од денеска се укинуваат мерките за ограничување на копнените, воздушните и водните врски со трети држави, вклучително и државјани на ...