TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Само Интервју” со Оливер Спасовски

Канал5 - 08.11.2019

Во вечерашното „Само Интервју” гостуваше Оливер Спасовски - Стотиците камери низ градот Скопје воопшто не служат за санкционирање на несовесните возачи како што тврдеше поранешната власт, туку до 2017 година се употребуваа од Управата за безбедност ...

Спасовски: Јанева беше сомнителна уште откога апсеше и ослободуваше осомничени

ММС - 08.11.2019

Критиката кон Катица Јанева ја упатив уште во јануари годинава за притворањето на одредени осомничени и нивно ослободување. Ја дадов таа критика затоа што имав одредени сознанија за тоа, а многу е лесно во такви моменти обвинителите да реагираат и ...

Спасовски: Камерите на скопските улици не служат за сообрќајни казни, туку само за надзор

Република - 08.11.2019

Камерите од видеонадзорот во градот не се за казнување, туку тие до пред две-три години беа користени од Управата за безбедност и контраразузнавање (УБК), рече вечерва министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во интервју на Канал 5.

Спасовски: Ако дојдеме до ситуација да треба да се одложат изборите, партиите ќе седнат на маса

Локално - 08.11.2019

Законите предвидуваат во техничката влада да има министри за внатрешни работи и труд и социјална политика да предложи опозицијата. Јас сум насочен кон реализацијата на проектите, кој ќе биде технички премиер е одлука на претседателот Зоран Заев, ...

Спасовски: Кој ќе биде технички премиер зависи од Заев

Република - 08.11.2019

Јас сум насочен кон реализацијата на проектите, кој ќе биде технички премиер е одлука на Зоран Заев, рече денеска министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски во емисијата „Само интервју“ на Канал 5, додавајќи дека законите предвидуваат во ...

„Само Интервју” вечерва со Оливер Спасовски

Канал5 - 08.11.2019

Вечерва во „Само Интервју“ гостува Оливер Спасовски. Почитувани дами и господа, денеска за некого е причина за слава а за нас ден за уште една потрага по вистинските одговори на прашањата што никој неќе да ги чуе.

Спасовски: Голем дел од „Планот за живот“ е реализиран во предвидените рокови

iPortal - 08.11.2019

Законите предвидуваат во техничката влада да има министри за внатрешни работи и труд и социјална политика да предложи опозицијата. Јас сум насочен кон реализацијата на проектите, кој ќе биде технички премиер е одлука на претседателот Зоран Заев, ...

Спасовски: Кој ќе биде технички премиер е одлука на Заев

Press24 - 08.11.2019

Јас сум насочен кон реализацијата на проектите, кој ќе биде технички премиер е одлука на Зоран Заев, рече денеска министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски во емисијата „Само интервју“ на Канал 5, додавајќи дека законите предвидуваат во ...

Спасовски: Јанева беше сомнителна уште откога апсеше и ослободуваше осомничени

Слободен Печат - 08.11.2019

Во однос на Законот за јавно обвинителство, министерот Спасовски рече дека владата нема соговорник. Критиката кон Катица Јанева ја упатив уште во јануари годинава за притворањето на одредени осомничени и нивно ослободување.

Спасовски: Јанева беше сомнителна уште откога апсеше и ослободуваше осомничени

Press24 - 08.11.2019

Критиката кон Катица Јанева ја упатив уште во јануари годинава за притворањето на одредени осомничени и нивно ослободување. Ја дадов таа критика затоа што имав одредени сознанија за тоа, а многу е лесно во такви моменти обвинителите да реагираат и ...

СПАСОВСКИ: Има нешто што е труло во системот на правосудството!

Магазин - 08.11.2019

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски во емисијата „Само интервју“ на Канал 5, рече дека изборите врз основа на политичките субјекти се договорени за 12 април, со тоа што една од клучните точки е да се влезе во НАТО.

Спасовски: Јанева беше сомнителна уште откога апсеше и ослободуваше осомничени

Локално - 08.11.2019

Критиката кон Катица Јанева ја упатив уште во јануари годинава за притворањето на одредени осомничени и нивно ослободување. Ја дадов таа критика затоа што имав одредени сознанија за тоа, а многу е лесно во такви моменти обвинителите да реагираат и ...

Спасовски кажа кога Катица Јанева станала сомнителна

Фактор - 08.11.2019

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, во интервју на Канал 5 вечерва рече дека критиката кон поранешната специјална јавна обвинителка, Катица Јанева ја упатил уште во јануари годинава за притворањето на одредени осомничени и нивно ...

Спасовски: Јанева ми беше сомнителна уште во јануари кога ослободи неколку осомничени

Фокус - 08.11.2019

Критиката кон Катица Јанева ја упатив уште во јануари годинава за притворањето на одредени осомничени и нивно ослободување. Ја дадов таа критика затоа што имав одредени сознанија за тоа, а многу е лесно во такви моменти обвинителите да реагираат и ...

Спасовски: Јанева беше сомнителна уште откога апсеше и ослободуваше осомничени

24Инфо - 08.11.2019

Критиката кон Катица Јанева ја упатив уште во јануари годинава за притворањето на одредени осомничени и нивно ослободување. Ја дадов таа критика затоа што имав одредени сознанија за тоа, а многу е лесно во такви моменти обвинителите да реагираат и ...

Спасовски: Јанева беше сомнителна уште кога апсеше и ослободуваше осомничени

Република - 08.11.2019

Критиката кон Катица Јанева ја упатив уште во јануари годинава за притворањето на одредени осомничени и нивно ослободување. Ја дадов таа критика затоа што имав одредени сознанија за тоа, а многу е лесно во такви моменти обвинителите да реагираат и ...

Спасовски: Не мислев дека Јанева ќе дојде до оваа позиција

iPortal - 08.11.2019

Критиката кон Катица Јанева ја упатив уште во јануари годинава за притворањето на одредени осомничени и нивно ослободување. Ја дадов таа критика затоа што имав одредени сознанија за тоа, а многу е лесно во такви моменти обвинителите да реагираат и ...

Спасовски: Јанева ми беше сомнителна уште во јануари

+инфо - 08.11.2019

Укажувањата дека не може да се стави Орце Камчев во притвор, а потоа да се пушти дома, според мене е доволно за сомневање дека има нешто што не е во ред. Не мислев дека Јанева ќе дојде до оваа позиција, вели министерот за внатрешни работи.

Спасовски: Јанева беше сомнителна уште откога апсеше и ослободуваше осомничени

Сител - 08.11.2019

Критиката кон Катица Јанева ја упатив уште во јануари годинава за притворањето на одредени осомничени и нивно ослободување. Ја дадов таа критика затоа што имав одредени сознанија за тоа, а многу е лесно во такви моменти обвинителите да реагираат и ...