TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За „Ден на дрвото“ биле потрошени 17,8 милиони евра, а преживеале само 21 отсто од вкупно засадените садници

А1 On - 13.02.2018

Владата денеска ја разгледа и ја усвои информацијата на Јавното претпријатие за стопанисување со државните шуми Македонски шуми – Скопје за вкупно потрошените финансиски средства за спроведување на Акцијата “Ден на дрвото – засади ја својата иднина” ...

За „Денот на дрвото“ биле потрошени 18 милиони евра за 21% успешност на засадените дрвца

МКД - 13.02.2018

Владиниот портпарол Миле Бошњаковски преку Твитер објави дека според добиените финалните бројки од акцијата „Ден на дрвото“, за овој владин проект од 2008 до 2016 година потрошени биле речиси 18 милиони евра со успешност на засадени садници од само ...

Влада: За „Денот на дрвото“ биле потрошени 18 милиони евра

Нова ТВ - 13.02.2018

Владиниот портпарол Миле Бошњаковски преку Твитер објави кратко видео по завршувањето на денешната седница на Влада, 54 по ред. Меѓу информациите кои ги соопшти Бошњаковски беа дека се добиени финалните бројки од акцијата „Ден на дрвото“ -Помеѓу ...

За Денот на дрвото биле потрошени 17,8 милиони евра, а за палмите половина милион евра

Макфакс - 13.02.2018

За акцијата Денот на дрвото претходната Влада потрошила 17,8 милиони евра, а преживеале само 21 отсто од засадените дрва. За палмите, пак, биле потрошени половина милион евра, а ниту една не преживеала, соопшти Владата.

За Денот на дрвото биле потрошени 17,8 милиони евра, а за палмите половина милион евра

Вечер - 13.02.2018

За акцијата Денот на дрвото претходната Влада потрошила 17,8 милиони евра, а преживеале само 21 отсто од засадените дрва. За палмите, пак, биле потрошени половина милион евра, а ниту една не преживеала, соопшти Владата.

За акцијата „Ден на дрвото“ потрошени 17,8 милиони евра, преживеале 21 отсто од садниците

еМагазин - 13.02.2018

Владата денеска ја разгледа и ја усвои информацијата на Јавното претпријатие за стопанисување со државните шуми Македонски шуми - Скопје за вкупно потрошените финансиски средства за спроведување на Акцијата “Ден на дрвото - засади ја својата иднина” ...

За Денот на дрвото биле потрошени 17,8 милиони евра, а за палмите половина милион евра

Точка - 13.02.2018

За акцијата Денот на дрвото претходната Влада потрошила 17,8 милиони евра, а преживеале само 21 отсто од засадените дрва. За палмите, пак, биле потрошени половина милион евра, а ниту една не преживеала, соопшти Владата.

За палми во 2016-та потрошени 31 милион денари, ниту една не преживеала

Стандард - 13.02.2018

Владата денеска ја разгледа и ја усвои информацијата на Јавното претпријатие за стопанисување со државните шуми, Македонски шуми – Скопје за вкупно потрошените финансиски средства за спроведување на Акцијата „Ден на дрвото – засади ја својата ...