TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ќосето: Супер ми е со другарчињата во притвор, јас немам пари за да бегам

Фокус - 15.03.2019

Горанче Ангеловски-Ќосето, откако беше осуден на 12-години казна затвор, како еден од обвинетите за случајот „27 април“, истакна дека нема да бега, бидејќи за тоа немал пари. -Супер ми е со другарчињата во „Шутка“, па затоа барам да си останам таму.

Ќосето сака да остане со другарчињата во Шутка, обвинителството бара притвор за сите

+инфо - 15.03.2019

Обвинителката Ивана Трајчева по изрекување на пресудата за случајот 27 април, побара од судот сите обвинети да завршат во притвор поради, меѓу другото, опасноста од бегство. Повеќето од осудените се наоѓаат во притвор и за нив Трајчева побара ...

Ќосето: Не барам да ми се укине притворот, супер ми е во „Шутка“

24Инфо - 15.03.2019

Горанче Анѓелов Ќосето доби 12 години затвор за „крвавиот четврток“, а по завршување на судењето не се противеше на барањето на ОЈО да му се продолѓи притворот. – Не барам да ми се укине мерката притвор, супер си се чуствувам во „Шутка“, немам имот ...

Ќосето: Супер ми е со другарчињата во Шутка, немам пари за до Велес оти не крадам

А1 On - 15.03.2019

Обвинетиот Горанче Ангеловски Ќосето, кој беше осуден на казна затвор од 12 години рече дека нема да бара да се брани од слобода, бидејќи во затвророт во Шуто Оризари му е добро и оти нема пари да се врати за Велес.

Ќосето: Супер ми е со другарчињата во притвор, јас немам пари за да бегам

1tv - 15.03.2019

Горанче Ангеловски-Ќосето, откако беше осуден на 12-години казна затвор, како еден од обвинетите за случајот „27 април“, истакна дека нема да бега, бидејќи за тоа немал пари. -Супер ми е со другарчињата во „Шутка“, па затоа барам да си останам таму.

Ќосето: Супер ми е со другарчињата во Шуто Оризири, немам пари ни до Велес да одам оти не крадам

Макфакс - 15.03.2019

Обвинетиот Горанче Ангеловски – Ќосето, кој беше осуден на казна затвор од 12 години за крвавиот четврток, рече дека нема да бара да се брани од слобода бидејќи во затвророт во Шуто Оризари му е добро и оти нема пари да се врати за Велес.

Ќосето: Супер ми е со другарчињата во притвор, јас немам пари ни до дома да стигнам

Либертас - 15.03.2019

Горанче Ангеловски-Ќосето, откако беше осуден на 12-години казна затвор, како еден од обвинетите за случајот „27 април“, истакна дека нема да бега, бидејќи за тоа немал пари. -Супер ми е со другарчињата во „Шутка“, па затоа барам да си останам таму.

Ќосето: Супер ми е со другарчињата во Шутка, немам пари за до Велес оти не крадам

Press24 - 15.03.2019

Обвинетиот Горанче Ангеловски Ќосето, кој беше осуден на казна затвор од 12 години за крвавиот четврток, рече дека нема да бара да се брани од слобода, бидејќи во затвророт во Шуто Оризари му е добро и оти нема пари да се врати за Велес.

Ќосето: Супер ми е со другарчињата во притвор, јас немам пари ни до дома да стигнам

iPortal - 15.03.2019

Горанче Ангеловски-Ќосето, откако беше осуден на 12-години казна затвор, како еден од обвинетите за случајот „27 април“, истакна дека нема да бега, бидејќи за тоа немал пари. -Супер ми е со другарчињата во „Шутка“, па затоа барам да си останам таму.

Ќосето: Супер ми е со другарчињата во Шутка

Вечер - 15.03.2019

Обвинетиот Горанче Ангеловски-Ќосето, кој беше осуден на казна затвор од 12 години, рече дека нема да бара да се брани од слобода, бидејќи во затвророт во Шуто Оризари му е добро и оти нема пари да се врати за Велес.

ЌОСЕТО САКА ДА ОСТАНЕ ВО ШУТКА: Немам пари сега да си отидам до Велес, а не пак да бегам

Фактор - 15.03.2019

Супер ми е со другарчињата во „Шутка“, па затоа барам да си останам таму, изјави Горанче Ангеловски-Ќосето, откако е осуден на 12-години казна затвор, како еден од обвинетите за случајот „27 април“.

Ќосето: Не сум крадел па немам пари да се вратам во Велес, супер ми е во Шутка

Сител - 15.03.2019

Обвинетиот Горанче Ангеловски Ќосето, кој беше осуден на казна затвор од 12 години, рече дека нема да бара да се брани од слобода, бидејќи во затвророт во Шуто Оризари му е добро и оти нема пари да се врати за Велес.

Ќосето: Супер ми е со другарчињата во Шуто Оризари, немам пари ни до Велес да одам оти не крадам

Точка - 15.03.2019

Обвинетиот Горанче Ангеловски – Ќосето, кој беше осуден на казна затвор од 12 години за крвавиот четврток, рече дека нема да бара да се брани од слобода бидејќи во затвророт во Шуто Оризари му е добро и оти нема пари да се врати за Велес.

Ќосето по пресудата: Оставете ме во притвор, супер ми е со другарчињата од Шутка

МКД - 15.03.2019

Обвинетиот Горанче Ангеловски – Ќосето, кој доби затвор од 12 години за настаните од 27 април, рече дека нема да бара да се брани од слобода бидејќи во затвророт во Шутка му е добро и оти нема пари да се врати за Велес.

Ќосето: Супер ми е со другарчињата во Шутка и така немам пари да се вратам во Велес

Република - 15.03.2019

Обвинетиот Горанче Ангеловски – Ќосето, кој денеска беше осуден на казна затвор од 12 години за настаните од 27 април, рече дека нема да бара да се брани од слобода, бидејќи во затвророт во Шуто Оризари му е добро и оти нема пари да се врати за ...