TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фејсбук ќе овозможи селидба на фотографиите на Гугл

Канал5 - 03.12.2019

Корисниците кои на Фејсбук имаат драгоцени фотографии и сакаат да имаат целосна контрола над нив, во иднина ќе можа тлесно да ги преселат на Гугл Фотос а подоцна и на други клауд сервиси, пренесува порталот „Seebiz“.

ЕУ ќе проверува како Фејсбук и Гугл ги користат податоците на корисниците

MakPress - 02.12.2019

Европската комисија започна да проверува како Фејсбук и Гугл ги употребиваат лични податоци на граѓаните на ЕУ, кои се нивни корисници. Портпаролот на Еврокомисијата соопшти дека прашалници биле испратени до двата интернет гиганти.

Заработете преку Фејсбук! Ова е најлесниот начин да добиете одлични пари

Точка - 02.12.2019

Oткако Фејсбук претходно беше принуден да згасне две апликации кои собираа голем дел од податоците на корисниците, сега во име на истражување на пазарот компанијата подготви нова апликација по пат на која ќе се наградуваат корисниците за доброволни ...

Facebook со надоместок за учесниците во маркетинг истражувања

Емитер - 02.12.2019

Откако Facebook беше принуден да згасне две апликации што собираа голема количина податоци од корисниците во име на истражување на пазарот, компанијата подготви нова апликација со која ќе ги наградува корисниците кои доброволно ќе понудат релевантна ...

Заработете преку Фејсбук! Ова е најлесниот начин да добиете одлични пари

Студенти - 02.12.2019

Oткако Фејсбук претходно беше принуден да згасне две апликации кои собираа голем дел од податоците на корисниците, сега во име на истражување на пазарот компанијата подготви нова апликација по пат на која ќе се наградуваат корисниците за доброволни ...

ЕУ ќе проверува како „Фејсбук“ и „Гугл“ ги користат податоците на корисниците

А1 On - 02.12.2019

Европската комисија започна да проверува како „Фејсбук“ и „Гугл“ ги употребиваат лични податоци на граѓаните на ЕУ, кои се нивни корисници. Портпаролот на Еврокомисијата соопшти дека прашалници биле испратени до двата интернет гиганти.

ЕУ ќе проверува како Фејсбук и Гугл ги користат податоците на корисниците

Локално - 02.12.2019

Европската комисија започна да проверува како Фејсбук и Гугл ги употребиваат лични податоци на граѓаните на ЕУ, кои се нивни корисници. Портпаролот на Еврокомисијата соопшти дека прашалници биле испратени до двата интернет гиганти.

Интернет гигантите Фејсбук и Гугл под истрага од ЕК за личните податоци

Слободен Печат - 02.12.2019

Портпаролот на Еврокомисијата соопшти дека прашалници биле испратени до двата интернет гиганти. Европската комисија започна да проверува како Фејсбук и Гугл ги употребиваат лични податоци на граѓаните на ЕУ, кои се нивни корисници.

ЕУ ќе проверува како Фејсбук и Гугл ги користат податоците на корисниците

24Инфо - 02.12.2019

– Европската комисија започна да проверува како Фејсбук и Гугл ги употребиваат лични податоци на граѓаните на ЕУ, кои се нивни корисници. Портпаролот на Еврокомисијата соопшти дека прашалници биле испратени до двата интернет гиганти.

ЕУ ќе проверува како Фејсбук и Гугл ги користат податоците на корисниците

+инфо - 02.12.2019

Европската комисија започна да проверува како Фејсбук и Гугл ги употребиваат лични податоци на граѓаните на ЕУ, кои се нивни корисници. Портпаролот на Еврокомисијата соопшти дека прашалници биле испратени до двата интернет гиганти.

ЕУ ќе проверува како Фејсбук и Гугл ги користат податоците на корисниците

Нова ТВ - 02.12.2019

Европската комисија започна да проверува како Фејсбук и Гугл ги употребиваат лични податоци на граѓаните на ЕУ, кои се нивни корисници. Портпаролот на Еврокомисијата соопшти дека прашалници биле испратени до двата интернет гиганти.

ЕК започна да проверува како Фејсбук и Гугл ги употребуваат лични податоци на граѓаните на ЕУ

iPortal - 02.12.2019

Европската комисија започна да проверува како Фејсбук и Гугл ги употребуваат лични податоци на граѓаните на ЕУ, кои се нивни корисници. Портпаролот на Еврокомисијата соопшти дека прашалници биле испратени до двата интернет гиганти.

ЕУ ќе проверува како Фејсбук и Гугл ги користат податоците на корисниците

Опсервер - 03.12.2019

Европската комисија започна да проверува како Фејсбук и Гугл ги употребиваат лични податоци на граѓаните на ЕУ, кои се нивни корисници. Портпаролот на Еврокомисијата соопшти дека прашалници биле испратени до двата интернет гиганти.

ЕУ ќе проверува како Facebook и Google ги користат податоците на корисниците

USB - 03.12.2019

Европската комисија започна да проверува како „Фејсбук“ и „Гугл“ ги употребиваат лични податоци на граѓаните на ЕУ, кои се нивни корисници. Портпаролот на Еврокомисијата соопшти дека прашалници биле испратени до двата интернет гиганти.