TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Откриен уникатен израелски софтвер – може да изврши хакерски напад на било кој „Ајфон“

4NEWS - 15.09.2021

Мониторинг групата за безбедност на интернет – „Ситизен лаб“ објави дека израелска компанија за кибер безбедност „НСО Груп“ развила уникатен софтвер преку кои што може да се изврши хакерски напад на било кој „Ајфон“.

АЖУРИРАЈТЕ ГИ „АЈФОНИТЕ“! Израелци развиле софтвер кој лесно ги хакира

+инфо - 14.09.2021

Од „Епл“велат и дека сознанието за постоење на спомнатата алатка е важно бидејќи ја открива чувствителноста на сите оперативни системи „ИОС“, „О-ес-икс“, како и „Вач-ОС“, освен оние што биле ажурирани денеска.

„Епл“ откри израелски софтвер опасен за кој било „Ајфон“

Опсервер - 14.09.2021

– Израелската компанија за кибер-безбедност, „НСО Груп“ развила уникатен софтвер со којшто е можно да се изврши хакерски упад во кој било „Ајфон“-уред на американски „Епл“, објави денеска мониторинг-групата за безбедност на интернет – „Ситизен лаб“.

„Епл“ откри израелски софтвер опасен за кој било „Ајфон“

Независен - 14.09.2021

САД – Израелската компанија за кибер-безбедност, „НСО Груп“ развила уникатен софтвер со којшто е можно да се изврши хакерски упад во кој било „Ајфон“-уред на американски „Епл“, објави денеска мониторинг-групата за безбедност на интернет – „Ситизен ...

Откриен изреалски софтвер опасен за „Ајфон“!

Скопје1 - 14.09.2021

Израелската компанија за кибер-безбедност, „НСО Груп“ развила уникатен софтвер со којшто е можно да се изврши хакерски упад во кој било „Ајфон“-уред на американски „Епл“, објави денеска мониторинг-групата за безбедност на интернет – „Ситизен лаб“.

„Епл“ откри израелски софтвер опасен за кој било „Ајфон“

MakPress - 14.09.2021

Израелската компанија за кибер-безбедност, „НСО Груп“ развила уникатен софтвер со којшто е можно да се изврши хакерски упад во кој било „Ајфон“-уред на американски „Епл“, објави денеска мониторинг-групата за безбедност на интернет – „Ситизен лаб“.

„Епл“ откри израелски софтвер опасен за кој било „Ајфон“

Вечер Прес - 14.09.2021

Израелската компанија за кибер-безбедност, „НСО Груп“ развила уникатен софтвер со којшто е можно да се изврши хакерски упад во кој било „Ајфон“-уред на американски „Епл“, објави денеска мониторинг-групата за безбедност на интернет – „Ситизен лаб“.