TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Додик го блокира патот на БиХ во НАТО

МКД - 21.08.2019

Српскиот член на Претседателството на БиХ Милорад Додик порача вчера дека нема да гласа за Годишниот национален план за пристап во НАТО, откривајќи дека тој документ бил тргнат од дневниот ред на седницата која траела само десет минути.

Обвинителството на БиХ ги испитува заканите против Додик

Макфакс - 21.08.2019

Обвинителството на БиХ води истрага за смртните закани упатени кон српскиот член на претседателството на БиХ Милорад Додик, изречени во коментарите на телевизискиот портал БН, соопшти судската институција.

Обвинителството на БиХ ги испитува заканите против Додик

Точка - 21.08.2019

Обвинителството на БиХ води истрага за смртните закани упатени кон српскиот член на претседателството на БиХ, Милорад Додик, изречени во коментарите на телевизискиот портал БН, соопшти судската институција.

Обвинителството на БиХ ги испитува заканите против Додик

24Инфо - 21.08.2019

Обвинителството на БиХ води истрага за смртните закани упатени кон српскиот член на претседателството на БиХ, Милорад Додик, изречени во коментарите на телевизискиот портал БН, соопшти судската институција.

Обвинителството на БиХ ги испитува заканите против Додик

Centar - 21.08.2019

Обвинителството на БиХ води истрага за смртните закани упатени кон српскиот член на претседателството на БиХ, Милорад Додик, изречени во коментарите на телевизискиот портал БН, соопшти судската институција.