TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Турција не прифаќа „привилегирано партнерство” со ЕУ

Алсат-М - 13.01.2018

Турција нема да прифати „привилегирано партнерство” со Европската Унија, изјави турскиот министер за ЕУ ​​Омер Челик, пренесува „Хуриет Дејли њуз“. – Ако ни се понуди привилегирано партнерство, ние нема ниту да го разгледаме, туку едноставно ќе го ...

Турција не прифаќа „привилегирано партнерство” со ЕУ

Телма - 13.01.2018

Турција нема да прифати „привилегирано партнерство” со Европската Унија, изјави турскиот министер за ЕУ Омер Челик, пренесува „Хуриет Дејли њуз“. – Ако ни се понуди привилегирано партнерство, ние нема ниту да го разгледаме, туку едноставно ќе го ...

Турција нема да прифати „привилегирано партнерство” со ЕУ

Локално - 13.01.2018

Турскиот министер за ЕУ, ​​Омер Челик изјави дека неговата земја не прифаќа „привилегирано партнерство” со Европската унија, пренесува „Хуриет Дејли њуз“. – Ако ни се понуди привилегирано партнерство, ние нема ниту да го разгледаме, туку едноставно ...