TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како од бајка: Новогодишна магија во гратчето Локоротондо

Кајгана - 29.11.2021

Постојат неколку места во Италија кои треба да ги посетите барем еднаш во животот. Едно од нив е и Локоротондо. Ова идилично гратче изгледа како да е дел од најубава божиќна бајка. Температурите во декември се движат од 7 до 14 степени, ретко има ...

Како од бајка: Новогодишна магија во гратчето Локоротондо

Пулс24 - 29.11.2021

Постојат неколку места во Италија кои треба да ги посетите барем еднаш во животот. Едно од нив е и Локоротондо. Ова идилично гратче изгледа како да е дел од најубава божиќна бајка. Температурите во декември се движат од 7 до 14 степени, ретко има ...

Уличките низ едно италијанско гратче ја будат новогодишната магија (фото)

Црнобело - 28.11.2021

Иако Италија повеќе ја гледаме како локација за летни одмори, всушност знае да ја најави новогодишната магија на вистинскиот начин. Посебни и тадиционални, италијанските улички во гратчето Локоротондо се сликовит приказ како би сакале да изгледа ...