TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СЛОБОДЕН УДАР Пу, пу, не важи!

+инфо - 13.03.2018

Па нека му мисли Шилегов. И добро нека обмисли. Не се носат одлуки што ќе важат само три-четири месеци и тоа преку зима. Инвазијата на Водно допрва почнува. Се чини дека наскоро ќе биде – пу, пу, не важи – за забраната за движење со автомобили на ...

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Независен - 13.03.2018

„Забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила. Понатаму ќе соопштиме дали и какви мерки понатаму ќе преземе Град Скопје“, изјави денеска скопскиот градоначалник откако деновиве во јавноста се прошири веста дека на Водно ќе се ...

Шилегов: Се уште не созреала состојбата за да кажам дали ќе се плаќа паркинг на Водно

Press24 - 13.03.2018

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов смета дека се уште не се созреани условите за да соопшти што планира со паркингот на Средно Водно. Вчера дел од медиумите објавија дека Град Скопје наскоро наместо забраната за автомобили на Водно за време на ...

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Бриф - 13.03.2018

Забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила. Понатаму ќе соопштиме дали и какви мерки понатаму ќе преземе Град Скопје. Ова денеска го соопшти скопскиот градоначалник и претседател на Заедницата на единиците на локалната ...

Град Скопје се премисли - забраната за возила на Водно била поради сообраќајниот хаос, а не поради загадувањето

Сител - 12.03.2018

Градските власти се премислија – забраната за возила до Средно Водно не била поради загадениот воздух туку поради сообраќајниот хаос.. Сега планираат да воведат плаќање на паркингот.. „Моментално се разгледуваат нови решенија со кои би се ...

Пу, пу, не важи!

Слободен Печат - 13.03.2018

Па нека му мисли Шилегов. И добро нека обмисли. Не се носат одлуки што ќе важат само три-четири месеци и тоа преку зима. Инвазијата на Водно допрва почнува. Анета Стојковска Се чини дека наскоро ќе биде – пу, пу, не важи – за забраната за движење со ...

Наместо забрана за автомобили Град Скопје почнува да го наплаќа паркингот на Средно Водно

Press24 - 12.03.2018

Град Скопје размислува наместо забрана за автомобили да почне да наплаќа паркинг на Средно Водно. Информацијата за Слободен Печат ја открил еден од сопствениците на локалите на овој дел од планината кои викендов протестираа незадоволни од одлуката ...

Наместо забрана за автомобили, ќе се плаќа паркирање на Средно Водно?

Слободен Печат - 12.03.2018

Поради оваа одлука на Град Скопје угостителите ги загубиле гостите и ќе бидат приморани да ги затворат објектите, иако работат неколку децении на оваа локација, со што директно е загрозена нивната егзистенција.

Забраната за возила ќе ги затвори комерцијалните објекти на Водно

Телма - 11.03.2018

Фамилии на работ на егзистенција, во опасност да останат без работа и без никакви примања. Прометот на стопанствениците кои работат во комерцијалните објекти на Средно Водно е драстично опаднат, прашање на време е кога ќе бидат принудени да ги ...

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Press24 - 13.03.2018

Забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила. Понатаму ќе соопштиме дали и какви мерки понатаму ќе преземе Град Скопје. Ова денеска го соопшти скопскиот градоначалник и претседател на Заедницата на единиците на локалната ...

Град Скопје се премисли за забраната на Водно - ќе се наплаќа паркинг

Press24 - 12.03.2018

Градските власти се премислија – забраната за возила до Средно Водно не била поради загадениот воздух туку поради сообраќајниот хаос.. Сега планираат да воведат плаќање на паркингот, јавува Сител.

Наместо забрана за автомобили, Град Скопје ќе започне да наплаќа паркинг на Средно Водно?

Република - 12.03.2018

Град Скопје размислува наместо забрана за автомобили да почне да наплаќа паркинг на Средно Водно. Информацијата за Слободен Печат ја открил еден од сопствениците на локалите на овој дел од планината кои викендов протестираа незадоволни од одлуката ...

Забраната за автомобили на Средно Водно ќе се замени со платен паркинг?

Окно - 13.03.2018

Сопствениците и вработените во комерцијалните објекти на Средно Водно во саботата протестираа поради одлуката за забрана за движење со автомобили на Водно со која, како што велат, директно е загрозена нивната егзистенција и егзистенцијата на нивните ...

Градските власти се премислија - забраната за возила на Водно била поради сообраќајниот хаос, а не поради загадувањето

Скопје инфо - 13.03.2018

Градските власти се премислија – забраната за возила до Средно Водно не била поради загадениот воздух туку поради сообраќајниот хаос.. Сега планираат да воведат плаќање на паркингот. „Моментално се разгледуваат нови решенија со кои би се ...

Наместо забрана за автомобили, Град Скопје ќе започне да наплаќа паркинг на Средно Водно?

Вечер - 12.03.2018

Град Скопје размислува наместо забрана за автомобили да почне да наплаќа паркинг на Средно Водно. Информацијата за Слободен Печат ја открил еден од сопствениците на локалите на овој дел од планината кои викендов протестираа незадоволни од одлуката ...

Наместо забрана за автомобили, Град Скопје ќе започне да наплаќа паркинг на Средно Водно?

Скопје24 - 12.03.2018

Град Скопје размислува наместо забрана за автомобили да почне да наплаќа паркинг на Средно Водно. Информацијата за Слободен Печат ја открил еден од сопствениците на локалите на овој дел од планината кои викендов протестираа незадоволни од одлуката ...