TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Приказна која ќе ве воодушеви: Никој не може да верува што прави овој татко за синот да може безбедно да оди на ...

Сител - 19.07.2019

Ако некогаш сте се пожалиле за гужвата во сообраќајот или на патот до училиште, сетете се на овие деца од Виетнам. За да дојдат до училиште, мора да поминат река која воопшто нема мост. Во нормални околности тука се наоѓа импровизиран мост од ...

Татко секој ден прави нешто чудесно за неговиот син безбедно да стигна до училиште

Пулс24 - 19.07.2019

Ако некогаш и е тешко да стигнете до работа или училите, ве фати гужва на семафори, сетете се на овој човек од Виетнам. На социјалните мрежи се појавија фотографии од еден основец кој на патот кон своето училиште секојдневно се соочува со сериозни ...

Овој татко го сметаат за херој поради она што го прави за неговиот син да стигнува навреме на училиште

Скопје24 - 20.07.2019

Речиси секој Балканец сигурно барем еднаш од страна на своите родители ја слушнал добро познатата реченица: “Тебе ти е тешко да станеш за на училиште, а јас во мое време сум пешачел 20 километри по снег до колена”.