TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се реновираат основните училишта во Ѓорче Петров

Макфакс - 29.07.2015

Заменик министерот за образование и наука, Спиро Ристовски во средата го посета на О.У. „Мирче Ацев“ во Ѓорче Петров, каде заедно со градоначалникот Сокол Митровски извршија увид на досегашните реализирани проекти на училиштето.

Реконструирано ОУ „Мирче Ацев” во општина Ѓорче Петров

Репортер - 29.07.2015

Основното училиште „Мирче Ацев“ во општина Ѓорче Петров доби нов покрив со средства од МОН, а од општинскиот буџет се направени и други зафати со што се подобрени условите за настава. Училиштето денеска го посети заменик-министерот за образование и ...

Реконструирано училиштето „Мирче Ацев“ во општина Ѓорче Петров

МРТ - 29.07.2015

Општината и ресорното министерство во училишниот објект инвестираа околу 30 милиони денари... Основното училиште „Мирче Аацев“ во Ѓорче Петров доби нов лик. По изградбата на училници, промената на прозорци, модернизирана спортската сала, комплетно е ...

Нов покрив на ОУ Мирче Ацев во Ѓорче Петров

Lider - 29.07.2015

Денеска во 10:20 часот, во општина Ѓорче Петров, заменик министерот за образование и наука, Спиро Ристовски ќе го посети основното училиште “Мирче Ацев“, каде неодамна е поставена нова покривна конструкција со средства на Министерството за ...

Се реновираат основните училишта во Ѓорче Петров

Денар - 29.07.2015

Заменик министерот за образование и наука, Спиро Ристовски во средата го посета на О.У. „Мирче Ацев“ во Ѓорче Петров, каде заедно со градоначалникот Сокол Митровски извршија увид на досегашните реализирани проекти на училиштето.

Реконструирано ОУ „Мирче Ацев“ во општина Ѓорче Петров

Канал5 - 29.07.2015

Основното училиште „Мирче Ацев“ во општина Ѓорче Петров доби нов покрив со средства од МОН, а од општинскиот буџет се направени и други зафати со што се подобрени условите за настава. Училиштето денеска го посети заменик-министерот за образование и ...

Училиштето „Мирче Ацев“ во Ѓорче Петров со нов лик

Порта 3 - 29.07.2015

Основното училиште „Мирче Ацев“ во Ѓорче Петров доби нов лик. По изградбата на училници, промената на прозорци, модернизирана спортската сала, комплетно е променета и кровната конструкција.

Се реновираат основните училишта во Ѓорче Петров

Точка - 29.07.2015

Заменик министерот за образование и наука, Спиро Ристовски во средата го посети О.У. "Мирче Ацев" во Ѓорче Петров, каде заедно со градоначалникот Сокол Митровски извршија увид на досегашните реализирани проекти на училиштето.

Реконструирано ОУ „Мирче Ацев“ во општина Ѓорче Петров

Сител - 29.07.2015

Основното училиште „Мирче Ацев“ во општина Ѓорче Петров доби нов покрив со средства од МОН, а од општинскиот буџет се направени и други зафати со што се подобрени условите за настава. Училиштето денеска го посети заменик-министерот за образование и ...

ФОТО: Реконструирано ОУ „Мирче Ацев“ во општина Ѓорче Петров

Курир - 29.07.2015

Со промена на целокупната кровна конструкција на ОУ „Мирче Ацев“ во општина Ѓорче Петров со средства од Министерството за образование и наука, целосно е завршена реконструкцијата на ова училиште и истото е подготвено за стартот на новата учебна ...

Реконструирано ОУ „Мирче Ацев“ во општина Ѓорче Петров

Lider - 29.07.2015

Основното училиште „Мирче Ацев“ во општина Ѓорче Петров доби нов покрив со средства од МОН, а од општинскиот буџет се направени и други зафати со што се подобрени условите за настава, пренесува МИА.