TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Франција ќе ѝ испрати уште 12 хаубици на Украина

Канал5 - 31.01.2023

Франција ќе испрати дополнителни 12 хаубици во Украина, покрај веќе испратените 18, најави францускиот министер за одбрана Себастиен Лекорну. Зборувајќи на прес-конференција во Париз заедно со неговиот украински колега Олексеј Резников, Лекорну рече ...

Франција ќе и испорача на Украина уште 12 самоодни хаубици „Цезар“

Курир - 31.01.2023

Франција на Украина ќе и испорача уште 12 самоодни хаубици „Цезар“, најави денеска францускиот министер за вооружени сили, Себастијан Лекорну, по средбата во Париз со украинскиот министер за одбрана, Олексеј Резников.

Подарок од Франција за Украина хаубици „Цезар“

Република - 31.01.2023

Франција на Украина ќе и испорача уште 12 самоодни , најави денеска францускиот министер за вооружени сили, Себастијан Лекорну, по средбата во Париз со украинскиот министер за одбрана, Олексеј Резников.

Франција ќе и испорача на Украина уште 12 самоодни хаубици „Цезар”

24Инфо - 31.01.2023

Франција на Украина ќе и испорача уште 12 самоодни хаубици „Цезар”, најави денеска францускиот министер за вооружени сили, Себастијан Лекорну, по средбата во Париз со украинскиот министер за одбрана, Олексеј Резников.

Франција ќе и испорача на Украина уште 12 самоодни хаубици „Цезар“

24 Вести - 31.01.2023

Франција на Украина ќе и испорача уште 12 самоодни хаубици „Цезар“, најави денеска францускиот министер за вооружени сили, Себастијан Лекорну, по средбата во Париз со украинскиот министер за одбрана, Олексеј Резников.

Франција ќе и испорача на Украина уште 12 самоодни хаубици „Цезар“

Нетпрес - 31.01.2023

Франција на Украина ќе и испорача уште 12 самоодни хаубици „Цезар“, најави денеска францускиот министер за вооружени сили, Себастијан Лекорну, по средбата во Париз со украинскиот министер за одбрана, Олексеј Резников.

Франција ќе и испорача на Украина уште 12 самоодни хаубици „Цезар“

Опсервер - 31.01.2023

Франција на Украина ќе и испорача уште 12 самоодни хаубици „Цезар“, најави денеска францускиот министер за вооружени сили, Себастијан Лекорну, по средбата во Париз со украинскиот министер за одбрана, Олексеј Резников.

Франција ќе и испорача на Украина уште 12 самоодни хаубици „Цезар“

Независен - 31.01.2023

Франција на Украина ќе и испорача уште 12 самоодни хаубици „Цезар“, најави денеска францускиот министер за вооружени сили, Себастијан Лекорну, по средбата во Париз со украинскиот министер за одбрана, Олексеј Резников.

Франција испраќа во Украина уште 12 самоодни хаубици

Вечер Прес - 31.01.2023

Франција на Украина ќе и испорача уште 12 самоодни хаубици „Цезар“, најави денеска францускиот министер за вооружени сили, Себастијан Лекорну, по средбата во Париз со украинскиот министер за одбрана, Олексеј Резников.

Франција ќе и испорача на Украина уште 12 самоодни хаубици „Цезар“

MakPress - 01.02.2023

Франција на Украина ќе и испорача уште 12 самоодни хаубици „Цезар“, најави денеска францускиот министер за вооружени сили, Себастијан Лекорну, по средбата во Париз со украинскиот министер за одбрана, Олексеј Резников.