TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градот ги објави условите за субвенциите: Аплицирање за инвертери од март

Независен - 11.02.2019

Сите граѓани на Скопје што купиле инвертер клима-уред од почетокот на годинава ќе можат да аплицираат на јавниот повик за субвенции на Градот Скопје, кој ќе биде објавен на почетокот на март.

Детален преглед: Кои се условите за да добиете субвенции за клими

еМагазин - 11.02.2019

Градот Скопје, како една од мерките против загадувањето на воздухот, наскоро ќе распише јавен повик за субвенционирање на граѓаните за купување инвертери и други современи уреди за затоплување.

Град Скопје со бизарен услов за субвенции за инвертери

Фактор - 11.02.2019

Само граѓаните кои до сега се грееле на печка на дрва, јаглен, нафта или мазут ќе може да добијат субвенции за купување на инвертер клима уред, а за тоа треба да приложат фотографија од стариот уред како доказ, гласи бизарниот услов кој Град Скопје ...

Град Скопје ги објави условите за субвенциите за инвертери, парите ќе се враќаат по избори

Радио МОФ - 11.02.2019

Градот Скопје ги објави условите за субвенциите за инвертери за скопјани, кои се доделуваат како една од мерките против аерозагадувањето на воздухот. Конкурсот ќе биде објавен на 1 март, а ќе трае до 30 ноември, или пократко, ако интересот е голем и ...

Субвенции за инвертер ќе добијат оние кои со фотографија од печката ќе докажат дека се грееле на дрва, јаглен или нафта

Фокус - 11.02.2019

Град Скопје ги објави условите што треба да ги исполнат граѓаните кои ќе поднесат барања за субвенции за инвертер клими. Субвенционирањето на инвертерки е уште една од мерките на Градот против загадување на воздухот.

Град Скопје ги објави условите за субвенции за инвертери

Нетпрес - 11.02.2019

Градот Скопје, како една од мерките против загадувањето на воздухот, наскоро ќе распише јавен повик за субвенционирање на граѓаните за купување инвертери и други современи уреди за затоплување.

Субвенција за инвертер-клима Град Скопје ќе доделува и со фискална сметка од 1 јануари 2019 – јавниот повик ќе се ...

Вечер - 11.02.2019

Јавниот повик кој ќе трае до 30 ноември 2019 година, односно се до исцрпување на предвидените средства за оваа намена и ќе се реализира по принципот „прв дојден, прв услужен“. Ќе се прифаќаат фискални сметки за купен инвертер од 1 јануари 2019 ...

Објавени условите за добивање субвенции за инвертери

Денар - 11.02.2019

Град Скопје како една од мерките против загадувањето на воздухот набргу ќе распише јавен повик за субвенционирање на граѓаните за купување инвертери и други современи уреди за затоплување.

За да добиете субвенција за инвертер клима, ќе треба да доставите и фотографија од печката на дрва, јаглен, нафта или ...

Либертас - 11.02.2019

Град Скопје ги објави условите што треба да ги исполнат граѓаните кои ќе поднесат барања за субвенции за инвертер клими, како една од мерките за борба против загадувањето. Повикот ќе биде распишан во март, ќе се прифаќаат фискални сметки за купен ...

Добијте 15.000 денари помош за инвертер клима од државата – еве што треба да направите

Centar - 11.02.2019

Град Скопје како една од мерките против загадувањето на воздухот набргу ќе распише јавен повик за субвенционирање на граѓаните за купување инвертери и други современи уреди за затоплување.

Како да добиете субвенции за инвертери во Град Скопје?

+инфо - 11.02.2019

Градот Скопје, како една од мерките против загадувањето на воздухот, наскоро ќе распише јавен повик за субвенционирање на граѓаните за купување инвертери и други современи уреди за затоплување.

Град Скопје ги објави условите за субвенции за инвертер, потребна и фотографија од печката на дрва

365 - 11.02.2019

Од март граѓаните ќе може да аплицираат на јавниот повик за субвенционирање за купување инвертери и други современи уреди за затоплување. Ќе се прифаќаат фискални сметки за купен инвертер од 1 јануари 2019-та па до истекување на рокот (до 30.11.2019 ...

Објавени условите за добивање субвенции за инвертери

MTM - 11.02.2019

Град Скопје како една од мерките против загадувањето на воздухот набргу ќе распише јавен повик за субвенционирање на граѓаните за купување инвертери и други современи уреди за затоплување.

Град Скопје: Услови за субвенции за инвертери

Бизнис Инфо - 12.02.2019

Фото: Pixabay Градот Скопје , како една од мерките против загадувањето на воздухот, наскоро ќе распише јавен повик за субвенционирање на граѓаните за купување инвертери и други современи уреди за затоплување.