TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без вода дел од корисниците во Автокоманда и улицата „Орце Николов“

Сител - 14.02.2020

Без вода денеска ќе останат корисниците од висока зона во Автокоманда и дел од корисниците од улицата „Орце Николов“. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“-Скопје корисниците од висока зона на нас.

Ќе нема вода на неколку скопски улици

Фактор - 14.02.2020

Поради промена на затварачи Ф-150мм и Ф-100мм во парк шума Гази баба,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од висока зона на нас.Автокоманда од 08:30ч до завршување. Поради дефект на приклучна цев Ф-3/4“ на ул.Орце Николов 64,прекинато ...

Без вода дел од корисниците во Автокоманда и улицата „Орце Николов"

Канал5 - 14.02.2020

Без вода денеска ќе останат корисниците од висока зона во Автокоманда и дел од корисниците од улицата „Орце Николов". Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација"-Скопје корисниците од висока зона на нас.

Без вода дел од корисниците во Автокоманда и улицата „Орце Николов”

24Инфо - 14.02.2020

Без вода денеска ќе останат корисниците од висока зона во Автокоманда и дел од корисниците од улицата „Орце Николов”. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација”-Скопје корисниците од висока зона на нас.

Без вода дел од корисниците во Автокоманда и улицата „Орце Николов“

MakPress - 14.02.2020

Без вода денеска ќе останат корисниците од висока зона во Автокоманда и дел од корисниците од улицата „Орце Николов“. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“-Скопје корисниците од висока зона на нас.