TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Предавач во средно училиште во Калифорнија случајно испукал куршум и повредил ученик

Макфакс - 14.03.2018

Предавач во средно училиште во Калифорнија случајно испукал куршум од пиштол во тек на предавање за јавна безбедност, пренесоа американските медиуми. „Денис Александар, привремен градоначалник на градот Сисајд и резервен офицер на полициската ...

Предавач во средно училиште во Калифорнија случајно испукал куршум и повредил ученик

Вечер - 14.03.2018

Предавач во средно училиште во Калифорнија случајно испукал куршум од пиштол во тек на предавање за јавна безбедност, пренесоа американските медиуми. „Денис Александар, привремен градоначалник на градот Сисајд и резервен офицер на полициската ...

Привремениот градоначалник Александар по грешка испука куршум и рани едно лице

Sky - 14.03.2018

Предавач во средно училиште во Калифорнија случајно испукал куршум од пиштол во тек на предавање за јавна безбедност, пренесоа американските медиуми. „Денис Александар, привремен градоначалник на градот Сисајд и резервен офицер на полициската ...