TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Два знаци на висок холестерол се гледаат во косата

Вечер Прес - 28.09.2023

Високиот холестерол е еден од главните фактори на ризик за кардиоваскуларни заболувања, кои се најзастапени во светот. Високиот холестерол честопати е познато дека предизвикува проблеми и речиси секој од нас познава барем една личност која се бори ...

Два знаци на висок холестерол што може да се забележат на косата

Вистина.мк - 28.09.2023

Холестеролот е неопходен за одржување на правилното функционирање на клетките и органите во нашето тело, а исто така игра важна улога во производството на хормони и витамини. Сепак, екстремно високото ниво на холестерол може да доведе до ...

Овие два знаka на висок холестерол се гледаат во косата

Во Центар - 29.09.2023

Високиот холестерол е еден од главните фактори на ризик за кардиоваскуларни заболувања, кои се најзастапени во светот. Високиот холестерол честопати е познато дека предизвикува проблеми и речиси секој од нас познава барем една личност која се бори ...

Два знаци на висок холестерол што може да се забележат на косата

Курир - 30.09.2023

Холестеролот е неопходен за одржување на правилното функционирање на клетките и органите во нашето тело, а исто така игра важна улога во производството на хормони и витамини. Сепак, екстремно високото ниво на холестерол може да доведе до ...