TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Премиера на „Дороти се враќа во Оз“ во Прилеп

+инфо - 12.03.2018

„Дороти се враќа во Оз“ е втор дел на популарната претстава „Волшебникот од Оз“. Претставата „Дороти се враќа во Оз“ во режија на Кирил Петрески ќе биде одиграна премиерно во недела 18.03.2018, во 1 1 .00 часот во театарот „Војдан Чернодрински“, во ...

Нова премиера за најмалите во Прилеп

Маркукуле - 12.03.2018

Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“ Во недела 18.3.2018 – 11.00 часот Премиера на претставата за деца „Дороти се враќа во Оз“, во режија Кирил Петрески. Влезници на билетарницата од театарот.

Во недела премиерно „Дороти се враќа во Оз“ во прилепскиот театар

Шеталиште - 12.03.2018

Во недела 18.3.2018, во 11.00 часот во театарот „Војдан Чернодрински“ премиерно ќе биде прикажана претставата „Дороти се враќа во Оз“ во режија на Кирил Петрески. -Претставата е продолжување на авантурите на Дороти.

„Дороти се враќа од Оз“: Прилепскиот театар со нова премиера на претстава за деца

Таратур - 13.03.2018

Во недела 18.3.2018, во 11.00 часот во театарот „Војдан Чернодрински“ премиерно ќе биде прикажана претставата „Дороти се враќа во Оз“ во режија на Кирил Петрески. -Претставата е продолжување на авантурите на Дороти.