TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ФОТО) После разводот Ангелина Џоли љуби режисер од Камбоџа

Екран - 12.01.2018

Глумицата режисерот ПраЧај Луј го запознала преку познаници, а нему многу му се допаѓала страста на Ангелина за вистината за стравотиите во геноцидот во Камбоџа. Џоли рекла дека и било многу тешко после прекинувањето со Бред Пит… Оскаровката ...

ФОТО: После разводот, Анџелина Џоли љуби режисер од Камбоџа?!

Курир - 13.01.2018

Актерката режисерот ПраЧај Луј го запознала преку познаници, а нему многу му се допаѓала страста на Ангелина за вистината за стравотиите во геноцидот во Камбоџа. Џоли рекла дека и било многу тешко после прекинувањето со Бред Пит… Оскаровката ...