TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нема зошто да не ги послушате нутриционистите:Оваа храна треба да се избегнува пред спиење

Вечер Прес - 23.09.2023

Многумина од нас сакаат да грицкаат навечер. Нутриционистката Елајза Локу, пак, тврди дека конзумирањето одредени намирници пред спиење не е воопшто добра идеја. Таа смета дека, иако има намирници кои можеме безбедно да ги консумираме и кои нема да ...

Закуски што не се препорачуваат за пред спиење

Бриф - 21.09.2023

Бројни намирници никако не смеат да се јадат навечер, бидејќи го расипуваат сонот, сметаат стручњаците. Во таа смисла, „Бенеден хелт“ ( Beneden Health ) споделува пет од закуските што е подобро да се прескокнат навечер пред спиење.

Пет намирници кои треба да се избегнуваат пред спиење

Кајгана - 21.09.2023

Многумина од нас уживаат да грицкаат доцна навечер пред телевизор. Сепак, постојат намирници кои никако не смеете да ги јадете навечер бидејќи ќе ви го расипат сонот. Експертите за спиење во Beneden Health споделија одредени намирници кои најдобро е ...

Го расипуваат сонот: ОВИЕ намирници никако не смеат да се јадат навечер

Курир - 21.09.2023

Бројни намирници никако не смеат да се јадат навечер, бидејќи го расипуваат сонот, сметаат стручњаците. Во таа смисла, „Бенеден хелт“ ( Beneden Health ) споделува пет од закуските што е подобро да се прескокнат навечер пред спиење.

Закуски што не се препорачуваат за пред спиење

Либертас - 21.09.2023

Бројни намирници никако не смеат да се јадат навечер, бидејќи го расипуваат сонот, сметаат стручњаците. Во таа смисла, „Бенеден хелт“ (Beneden Health) споделува пет од закуските што е подобро да се прескокнат навечер пред спиење.

Закуски што не се препорачуваат за пред спиење

Независен - 21.09.2023

Лос Анџелес – Бројни намирници никако не смеат да се јадат навечер, бидејќи го расипуваат сонот, сметаат стручњаците. Во таа смисла, „Бенеден хелт“ ( Beneden Health ) споделува пет од закуските што е подобро да се прескокнат навечер пред спиење.

Закуски што не се препорачуваат за пред спиење

Канал5 - 21.09.2023

Бројни намирници никако не смеат да се јадат навечер, бидејќи го расипуваат сонот, сметаат стручњаците. Во таа смисла, „Бенеден хелт“ (Beneden Health) споделува пет од закуските што е подобро да се прескокнат навечер пред спиење.

Какви закуски не треба да јадете пред спиење

ММС - 21.09.2023

Бројни намирници никако не смеат да се јадат навечер, бидејќи го расипуваат сонот, сметаат стручњаците. Во таа смисла, „Бенеден хелт“ ( Beneden Health ) споделува пет од закуските што е подобро да се прескокнат навечер пред спиење.

За подобар сон: Што не треба да јадете пред спиење

MakPress - 22.09.2023

Бројни намирници никако не смеат да се јадат навечер, бидејќи го расипуваат сонот, сметаат стручњаците. Во таа смисла, „Бенеден хелт“ (Beneden Health) споделува пет од закуските што е подобро да се прескокнат навечер пред спиење.

Закуски што не се препорачуваат за пред спиење

ТВ21 - 22.09.2023

Бројни намирници никако не смеат да се јадат навечер, бидејќи го расипуваат сонот, сметаат стручњаците. Во таа смисла, „Бенеден хелт“ ( Beneden Health ) споделува пет од закуските што е подобро да се прескокнат навечер пред спиење.

Закуски што не се препорачуваат за пред спиење

Zoom - 22.09.2023

реклама Бројни намирници никако не смеат да се јадат навечер, бидејќи го расипуваат сонот, сметаат стручњаците. Во таа смисла, „Бенеден хелт“ ( Beneden Health ) споделува пет од закуските што е подобро да се прескокнат навечер пред спиење.

Закуски кои никако не смеете да ги јадете навечер!

Денар - 22.09.2023

Бројни намирници никако не смеат да се јадат навечер, бидејќи го расипуваат сонот, сметаат стручњаците. Во таа смисла, „Бенеден хелт“ (Beneden Health) споделува пет од закуските што е подобро да се прескокнат навечер пред спиење.