TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вистинско време е да ги исперете перниците, еве како да го направите тоа

Курир - 25.03.2020

Обично не обрнуваме внимание на тоа како правилно да ги переме перниците и душеците, како и на тоа што се се крие внатре. Сега, во време на коронавирус, важно е да внимаваме на целата хигиена, на нас и во домот.

Вистинско време е да ги исперете перниците, еве како да го направите тоа

Скопје24 - 26.03.2020

Обично не обрнуваме внимание на тоа како правилно да ги переме перниците и душеците, како и на тоа што се се крие внатре. Сега, во време на коронавирус, важно е да внимаваме на целата хигиена, на нас и во домот.

Вистинско време е да ги исперете перниците, еве како да го направите тоа

Пулс24 - 26.03.2020

Обично не обрнуваме внимание на тоа како правилно да ги переме перниците и душеците, како и на тоа што се се крие внатре. Сега, во време на коронавирус, важно е да внимаваме на целата хигиена, на нас и во домот.