TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2 типа бракови во кои жените се најсреќни: Сѐ зависи од партнерот

Попара - 25.06.2022

За љубовта нема гаранција, но постојат основни карактеристики на среќна љубовна врска Среќата е, според љубовните експерти, најважниот фактор за одржување на бракот, бидејќи на крајот, вашиот партнер може да влијае на вашата лична среќа ако врската ...

Барате сопруг? Овие два типа на мажи се вистинскиот избор

Локално - 24.06.2022

Среќата е најважниот фактор за одржување на бракот, бидејќи, на крајот на краиштата, вашиот сопружник може да влијае на вашата лична среќа ако врската не е добра и квалитетна. Ако не сте среќни, тогаш зошто би биле со таа личност? Суштински дел од ...

Само овие два типа на мажи можат да ја усреќат секоја жена

Кајгана - 23.06.2022

Среќата е најважниот фактор во одржување на бракот, бидејќи вашиот сопружник може да влијае на вашата лична среќа доколку врската не е квалитетна. Ако сте несреќни со некого, која е смислата да бидете со него? Според германска студија од 2020 ...